ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/12/15

Στη Βουλή η ίδρυση νοσοκομείου Σαντορίνης με δημόσιο χαρακτήρα, Καρακατσιανόπουλος: Άμεσες προσλήψεις διασωστών

Το νοσοκομείο Σαντορίνης

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Στη Βουλή η ίδρυση νοσοκομείου Σαντορίνης με δημόσιο χαρακτήρα

Οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος, σε συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, για θέματα του Κ.Υ Σαντορίνης, μεταξύ άλλων, ενημερώθηκαν, ότι κατατίθεται άμεσα στη βουλή η ίδρυση του νοσοκομείου Σαντορίνης με δημόσιο χαρακτήρα...

Στη συνάντηση στην οποία εκτός από τους βουλευτές, Νίκο Συρμαλένιο και Αντώνη Συρίγο, συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κ. Καρακατσιανόπουλος, ο πρόεδρος της ΑΕΜΥ Μ. Σταύρου,  ο δήμαρχος Θήρας, κ. Ζώρζος, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και μέλη της διοικούσας επιτροπής του Κ.Υ., ο αναπληρωτής υπουργός τους ενημέρωσε για τις ενέργειες που ήδη έγιναν αλλά και για αυτές που θα επακολουθήσουν τους πρώτους μήνες του 2016 σχετικά με τις προσλήψεις ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού βοηθητικού προσωπικού, καθώς επίσης και για την αύξηση τωνν κονδυλίων για τη δημόσια υγεία κατά 300 εκατ. στον Προϋπολογισμό του 2016.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ ενημέρωσε για τις άμεσες προσλήψεις διασωστών μέσα στους δύο επόμενους μήνες καθώς και για την προμήθεια ασθενοφόρων μετά το ξεμπολοκάρισμα του διαγωνισμού που εκκρεμούσε από το το 2008.

Τέλος, και το σημαντικότερο, όπως επισημαίνουν οι κ.κ. Συρμαλένιος και Συρίγος, την εβδομάδα αυτή κατατίθεται στη βουλή πολυνομοσχέδιο στο οποίο περιλαμβάνεται και η ίδρυση του νοσοκομείου της Σαντορίνης με δημόσιο χαρακτήρα.

Προς την κατεύθυνση αυτή, όπως αναφέρεται, στον προϋπολογισμό της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Α.Ε.), περιλαμβάνεται επιπλέον ποσό 5 εκατομμυρίων ευρώ, αποκλειστικά για τη λειτουργία του νοσοκομείου.

Δημοσιεύτηκε 13/12/2015

Πηγή: cycladesvoice.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΤομέας ΕΚΑΒ Σαντορίνης

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews