ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/12/15

Διαμαρτυρία-Καταγγελία Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ν.Ημαθίας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»


Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»
Βέροια, 21/12/2015
Αρ.πρωτ.εξερχ. 436    

Προς : Πρόεδρο  Ε.Κ.Α.Β.
           Διευθύντρια Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλονίκης
           Υπεύθυνο τομέα Βέροιας
           Π.Ο.Π. Ε.Κ.Α.Β.
           Βουλευτές Ημαθίας
           Αντιπεριφέρεια Ημαθίας
           Δημάρχους Ημαθίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας καταγγέλλει την απόφαση της κεντρικής διοίκησης του ΕΚΑΒ για την δημιουργία νέου τομέα ΕΚΑΒ στη Νάουσα.
Η διάσπαση του τομέα ΕΚΑΒ Ημαθίας μόνο προβλήματα και σύγχυση μπορεί να προκαλέσει για τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ αλλά και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες του νομού.
Το πάγιο αίτημα του σωματείου μας για ενίσχυση με προσωπικό στο ΕΚΑΒ Ημαθίας πέφτει στο κενό τη στιγμή που η κεντρική διοίκηση, για μικροπολιτικούς λόγους, δημιουργεί Τομέα στη Νάουσα χωρίς την κάλυψη με το ανάλογο προσωπικό.
Οι εργαζόμενοι ζητούμε διαχρονικά την ενίσχυση της υπηρεσίας μας με διασώστες ώστε οι  παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες του νομού μας να είναι ίσες προς όλους ανεξαιρέτως.
Ζητάμε να σταματήσουν τα μικροπολιτικά παιχνίδια εις βάρος της υγείας των πολιτών του νομού μας αλλά και των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ. Οι 33 διασώστες καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε 900 περιστατικά κατά μέσο όρο το μήνα στην Ημαθία. Οι συνεχόμενες αποχωρήσεις συναδέλφων λόγω συνταξιοδότησης οδηγούν στην παρακμή τον τομέα μας. Στην Ημαθία υπηρετούσαν 45 διασώστες οι οποίοι κάλυπταν επί εικοσιτετράωρο τους τρεις δήμους Βέροιας – Νάουσας – Αλεξάνδρειας . Η έλλειψη προσωπικού οδήγησε σε ΜΗ κάλυψη επί 24ωρου την ευρύτερη περιοχή της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας καθώς και λόγω όγκου δουλειάς πολλές φορές και την πρωτεύουσα του Νομού.
Το σωματείο μας επανειλημμένα απευθύνθηκε εγγράφως στους εκπροσώπους των πολιτικών φορέων – βουλευτές, αντιπεριφέρεια, δήμαρχοι, ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου – του νομού πέφτοντας σε τείχος αδιαφορίας.
Το σωματείο μας δηλώνει προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι το πρόβλημα στο ΕΚΑΒ Ημαθίας είναι η υποστελέχωση σε προσωπικό και όχι η έλλειψη τομέων…
Πρέπει τώρα περισσότερο από  ποτέ να ενισχυθεί ο τομέας ΕΚΑΒ Ημαθίας με προσωπικό.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος            Ο  Γεν. Γραμματέας.

Φίλιππος Παπαστεργιόπουλος      Μιχαήλ ΥφαντίδηςΔεύτερος από δεξιά ο πρόεδρος του σωματείου Φίλιππος Παπαστεργιόπουλος. Από αριστερά ο Γ. Γραμματέας Μιχάλης Υφαντίδης και η Ταμίας Βέρα ΙορδανίδουΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews