ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/12/15

Χριστούγεννα στον αέρα για τους διασώστες και ιατρούς του τμήματος Αεροδιακομιδών ΕΚΑΒ

Ο διασώστης Δημήτρης Γάλλος και ο ιατρός ΕΚΑΒ Θανάσης Κυριαζής 
κατά την διάρκεια της αεροδιακομιδής

Χριστούγεννα στον αέρα για τους διασώστες και ιατρούς του τμήματος Αεροδιακομιδών ΕΚΑΒ
Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα το Τμήμα Αεροδιακομιδών όπως όλο το ΕΚΑΒ σε όλη την χώρα.

Τέτοιες μέρες θυμόμαστε και  αυτούς που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση προσφέρουν καθημερινά ανεκτίμητο και υψίστης σημασίας έργο στο κοινωνικό σύνολο παλεύοντας για την διάσωση συνανθρώπων μας.

Αυτούς που πετούν 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για την Αεροδιακομιδή ασθενών από τα νησιά μας, και τις δύσκολα προσβάσιμες περιοχές, και καλύπτουν την υποχρέωση ισότιμης παροχής υπηρεσιών υγείας, σε όλους τους πολίτες.

Χριστούγεννα στον αέρα
Παραμονή Χριστουγέννων 2015 και το αεροσκάφος C27 της Πολεμικής Αεροπορίας απογειώνεται στις 22:30 από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας και με επιχειρησιακή πτήση της πολεμικής αεροπορίας  με προορισμό την Σάμο για αεροδιακομιδή ασθενούς.

Στην επιστροφή το πλήρωμα τους αεροσκάφους αντάλλαξε ευχές με το ιπτάμενο υγειονομικό  προσωπικό του ΕΚΑΒ, και τον ασθενή.

Επείγουσα υποχρέωση του υπουργείου Υγείας και της κυβέρνησης είναι η ανταπόκριση στην ευθύνη ασφάλισης τόσο του υγειονομικού προσωπικού του ΕΚΑΒ και όσων εντέλλονται από αυτό, καθώς των ασθενών και των συνοδών συγγενών, από 1/1/2016 όπως μέχρι τώρα ισχύει.

Ευχές από το Τμήμα Αεροδιακομιδών
Οι ιατροί και οι διασώστες του τμήματος Αεροδιακομιδών στέλνουν τις καλύτερες ευχές για συλλογική δύναμη και προσπάθεια, προσωπική και οικογενειακή χαρά στον καθένα ξεχωριστά.

Η Αθήνα από ψηλά - Παραμονή Χριστουγέννων, επιστρέφοντας 
από επείγουσα αεροδιακομιδή 

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Γάλλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews