ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/12/15

Σε ΚΑΡΠΑ & Α΄ Βοήθειες εκπαιδεύτηκαν πολίτες της Αγίας Παρασκευής


Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

3η Πανελλήνια Εβδοµάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης
ΕΚΑΒ Αθήνας
Σάββατο 19 ∆εκεµβρίου-ώρα 10:00 έως 15:00 στην Αγία Παρασκευή (αµφιθέατρο 2ου Γυµνασίου Νεαπόλεως)

Σε ΚΑΡΠΑ & Α΄ Βοήθειες εκπαιδεύτηκαν πολίτες της Αγίας Παρασκευής
enypografa.gr

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρόληψης για την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τις Α΄ Βοήθειες πραγματοποιήθηκε, υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, από εκπαιδευτική ομάδα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στο 2ο Γυμνάσιο της πόλης.

Η ομάδα του ΕΚΑΒ αποτελούταν από τους Αθ. Κυριαζή, Ι. Καρούτσου, Αθ. Ντιντίφα, Εμ. Λουπάση, Φ. Πουλίκο και Παντ. Παντολέων.

Το σεμινάριο, το οποίο παρακολούθησαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα Εθελοντισμού Χρ. Κολώνια και αρκετοί πολίτες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εντάσσεται στις παρεμβάσεις εκπαίδευσης και πρόληψης της «Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης», η οποία θεσμοθετήθηκε ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τους ιατρούς, τους διασώστες και τους νοσηλευτές του ΕΚΑΒ που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και στοχεύει τόσο στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών σχετικά με την πρόληψη των ατυχημάτων και των τραυματισμών, όσο και στην παροχή βασικών γνώσεων για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών.
Δημοσιεύτηκε 21/12/2015

Πηγή: enypografa.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews