ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/12/15

Ν. Χανίων, Αίτημα του Δήμου Πλατανιά για δημιουργία Τομέα ΕΚΑΒ

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Με αίτημα προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξάνθο ο Δήμαρχος Πλατανιά, ζητεί την μόνιμη στελέχωση της περιοχής με σταθμό του ΕΚΑΒ, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται η υπηρεσία γρηγορότερα στα περιστατικά.

Ήδη ο Δήμος Πλατανιά  διαθέτει   οικίσκο για τη στέγαση του ΕΚΑΒ, που λειτουργεί  τα τελευταία  χρόνια στον  αύλιο χώρο  του Δημαρχείου στο Γεράνι.


Ο προκατασκευασμένος οικίσκος (isobox) στον Πλατανιά

Δημιουργία μόνιμου κλιμακίου του ΕΚΑΒ στον Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιωάννης Μαλανδράκης με το υπ αριθμ.25299/30-11-15 έγγραφο του, προς τον Υπουργό Υγείας κ.Ξανθό, τον Αναπληρωτή Υπουργό κ.Πολάκη  και άλλους συναρμόδιους φορείς  επανήλθε στο  πάγιο αίτημα του για την δημιουργία μόνιμου Τομέα ΕΚΑΒ στο Δήμο Πλατανιά , μετά και από τα σχετικά έγγραφα του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Τομέα Χανίων και της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Χανίων  με τα οποία επιβεβαιώνεται η ανάγκη   δημιουργίας μιας τέτοιας  μόνιμης δομής, ώστε να    υπάρχει πλήρης και αποτελεσματική κάλυψη των περιστατικών διακομιδής και επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στην περιοχή του Δήμου Πλατανιά, ο πληθυσμός του οποίου κατά τη θερινή περίοδο τριπλασιάζεται, αλλά και  την κάλυψη της ευρύτερης περιοχής  του Νομού, για το σύνολο του πληθυσμού του.

Πηγή: platanias.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews