ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/12/15

Πορεία διαμαρτυρίας και συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Υγείας Πολάκη, Γενική Συνέλευση εν αναμονή των έγγραφων διαβεβαιώσεων, Βίντεο


Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Συνεχίζεται για 3η ημέρα η επίσχεση εργασίας από το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Μετά από την καθιερωμένη ενημερωτική Γ. Συνέλευση στις 09:00 στο αμφιθέατρο της Κ.Υ. και μετά από διαπραγματεύσεις με εκπροσώπους της διοίκησης του ΕΚΑΒ για τον αριθμό των ασθενοφόρων οχημάτων που θα καλύψουν την πορεία διαμαρτυρίας, οι εργαζόμενοι-μέλη του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ πραγματοποίησαν πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας.

Πορεία Διαμαρτυρίας


Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κο Πολάκη
Ο Αν. Υπουργός μετά από αίτημα του Σωματείου δέχθηκε το Δ.Σ. και μετά από διαλογική συζήτηση επιβεβαίωσε τις δεσμεύσεις του προέδρου του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κου Καρακατσιανόπουλου για ικανοποίηση των περισσότερων αιτημάτων. Σύμφωνα και με τον Αν. Υπουργό θα περιλαμβάνονται στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο του υπουργείου την ερχόμενη εβδομάδα.
Αναμένεται σχετικό δελτίο τύπου από το γραφείο τύπου του υπουργείου.
Γενική Συνέλευση για τις κινητοποιήσεις

Μετά το τέλος της συνάντησης, οι εργαζόμενοι αποχώρησαν από την οδό Αριστοτέλους για το αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ για να πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση στην οποία θα αποφασιστεί η συνέχιση ή η διακοπή των κινητοποιήσεων. 

makeleio.gr Διαμαρτυρία εργαζομένων ΕΚΑΒ
Βίντεο


Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews