ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/12/15

Εκπαίδευση σε πολίτες και εθελοντές από την εκπαιδευτική ομάδα ΕΚΑΒ Κύμης και Χαλκίδας στην Αµάρυνθο Ευβοίας


Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

3η Πανελλήνια Εβδοµάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης
ΕΚΑΒ Αθήνας : Τετάρτη 16 ∆εκεµβρίου -ώρα 18:00 έως 21:00 στην Αµάρυνθο Ευβοίας (∆ηµοτικό Σχολείο)


Οι Εθελοντές Διασώστες Δασοπυροσβέστες «Η Αμαρύνθια Άρτεμις» στα πλαίσια της Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης 12-22 Δεκεμβρίου 2015, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Άµεσης Βοήθειας (Τομείς ΕΚΑΒ Κύμης και Χαλκίδας), διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18.00 στην Αμάρυνθο Ευβοίας, στο Δημοτικό σχολείο Αμαρύνθου, εκπαίδευση-ενημέρωση πολιτών & εθελοντών από πληρώματα του ΕΚΑΒ, στις πρώτες βοήθειες, την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τη χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕD).


Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για το κοινό και οι συμμετέχοντες πολίτες & εθελοντές μπόρεσαν με τη βοήθεια πρακτικών ασκήσεων να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής.

Με το σύνθημα "Μία εβδομάδα μπορεί κυριολεκτικά να κρατήσει μία ζωή" αποσκοπούμε στην ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση των πολιτών για την πρόληψη ατυχημάτων και τραυματισμών.Facebook Τομέας ΕΚΑΒ Κύμης


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews