ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/12/15

Αισιοδοξία για την δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στην Θάσο


Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Καλά είναι τα νέα που προέκυψαν από την συνάντηση που είχε, το πρωί της Πέμπτης, ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου κ. Αγγελόπουλος και οι 3 βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ με τον διοικητή του ΕΚΑΒ στην Αθήνα. Όπως ανέφερε στο Kavala Portal ο κ. Χατζηεμμανουήλ, το βασικό θέμα της συνάντησης ήταν αυτό της δημιουργίας ενός τομέα του ΕΚΑΒ στην Θάσο, ο οποίος και θα καλύπτει υγειονομικά το νησί.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Χατζηεμμανουήλ, ο διοικητής του ΕΚΑΒ ανέφερε στην μεταξύ τους συνάντηση ότι το πλάνο για την δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ είναι ήδη στα σκαριά, ωστόσο σημαντικό "αγκάθι" αναμένεται να είναι η στελέχωσή του με διασώστες. Το πόσοι διασώστες θα προσληφθούν για να καλύψουν τις ανάγκες του τομέα ΕΚΑΒ στην Θάσο θα προκύψει σε επόμενη προκήρυξη για πρόσληψη προσωπικού (μια προκήρυξη η οποία αναμένεται μέσα στο 2016), ωστόσο ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι υπάρχουν διασώστες με καταγωγή από Θάσο που εργάζονται σε άλλες περιοχές της χώρας και επιθυμούν να μετατεθούν στο νησί -κάτι που αναμένεται να μετρήσει σημαντικά στην δημιουργία τομέα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στην Θάσο.

Σχόλιο γράφοντος: Η αλήθεια είναι ότι η δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στην Θάσο αποτελεί ένα "μακρινό" όνειρο εδώ και πολλά χρόνια, με πολλά δημοσιεύματα να αναγγέλλουν ότι τα πράγματα βαίνουν καλώς και ότι σύντομα θα δημιουργηθεί τομέας. Ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά θα περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις...
Γράφτηκε από τον  Αναστάσιος Μαρκουλίδης
Δημοσιεύτηκε 4/12/2015

Πηγή: kavala-portal.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews