ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/12/15

Ο διασώστης του μέλλοντος !!!

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Ο Daniel Dobrogorsky έχει σχεδιάσει ένα ιπτάμενο ασθενοφόρο το οποίο θα μπορεί να φτάσει σε οποιαδήποτε σημείο σε 60 δευτερόλεπτα.


Το Skyway διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης πολλαπλών ανεμιστήρων που του δίνει την δυνατότητα για εύκολη και ασφαλή  κάθετη απογείωση ή προσγείωση .


Είναι σχεδιασμένο για να είναι σε οποιοδήποτε μέρος σε 60 δευτερόλεπτα.Το Skyway ασθενοφόρο διαθέτει κάθετη απογείωση και  προσγείωση (VTOL), ο πιλότος / νοσηλευτής μπορεί να θεραπεύσει και να σταθεροποιήσει τον ασθενή στο χώρο, και να τον μεταφέρει σε ένα νοσοκομείο. Χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης πολλαπλών ανεμιστήρων δίνει την δυνατότητα στο Skyway να φτάσει σε οποιοδήποτε μέρος γρήγορα και με ασφάλεια


SKYWAY - 60 Second Paramedic Response

Και για να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα , το 2015 φεύγει και εμείς ακόμα περιμένουμε την προμήθεια των καινούργιων ασθενοφόρων.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία !!
Skyway
Αναρτήθηκε από Xristos Rousakis στις 5/12/2015

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
 Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews