ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/12/15

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ, Αναστολή κινητοποιήσεων


Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη του προσωπικού ατυχήματος στα ασθενοφόρα και στις αεροδιακομιδές για ένα μήνα (από 1-1-2016 έως 31-1-2016) από την Ασφαλιστική Εταιρεία «ΕΘΝΙΚΗ».

Από 1/1/2016 με το Ν. 4336 (ΦΕΚ 94 της 14/8/2015) άρθρο 24 παρ.5 καταργούνται παροχές που αφορούν σε ασφαλιστήρια συμβόλαια ή προγράμματα ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των εργαζομένων.


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Προς : Πρόεδρο Δ.Σ ΕΚΑΒ
           Διευθύνσεις ΕΚΑΒ

Αθήνα 31-12-2015
Αριθ. Πρωτ.548                                        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Ενημερώνουμε τις συναδέλφους και τους συναδέλφους ότι αναστέλλουμε την κινητοποίηση που είχαμε εξαγγείλει από 1-1-2016 για τις αεροδιακομιδές για την υποχρεωτική ασφάλιση των υπαλλήλων του ΕΚΑΒ που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία με οποιοδήποτε μέσο, μετά από την δωρεάν κάλυψη για ένα μήνα από την Εθνική Ασφαλιστική, έως 31-1-2016.
Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ περιμένει την  υλοποίηση των δεσμεύσεων  της Πολιτικής  Ηγεσίας για τα θέματα του ΕΚΑΒ, όπως έχει ανακοινώσει και με δελτία τύπου εντός του μηνός Ιανουαρίου. Θα παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνουμε για ότι νεότερο.
Ευχόμαστε σε όλες και όλους τους συναδέλφους καθώς και στις οικογένειές τους Καλή Χρονιά με υγεία !!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος Μπαρκονίκος Χρήστος

Πηγή: somatioekab166.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα 


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews