ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/12/15

Επίδειξη και ενημέρωση από το ΕΚΑΒ Λάρισας


Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

3η Πανελλήνια Εβδοµάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης
ΕΚΑΒ Λάρισας

Τρίτη 15 ∆εκεµβρίου-ώρα 10:00 έως 14:00 στη Λάρισα (Κεντρική Πλατεία)

Επίδειξη και ενημέρωση από το ΕΚΑΒ Λάρισας
eleftheria.gr

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Επιδείξεις, ενημέρωση και διανομή υλικού στους πολίτες πραγματοποίησαν χθες στην Κεντρική πλατεία Λάρισας οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ στο πλαίσιο της πανελλήνιας εβδομάδας εκπαίδευσης και πρόληψης.

Οι ανοικτές αυτές ενημερωτικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, που πραγματοποιούνται για τρίτη συνεχή χρονιά αυτή την εβδομάδα σε πανελλαδικό επίπεδο, οργανώνονται και υποστηρίζονται από το γραφείο εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Λάρισας σε συνεργασία με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης και άλλους κρατικούς ή εθελοντικούς φορείς και οργανώσεις που συνεργάζονται και συνδράμουν το έργο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκπονήσει το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, η δραστηριότητα θα επαναληφθεί την προσεχή Παρασκευή, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ και πάλι στην Κεντρική πλατεία.

Η επίδειξη περιελάμβανε μεταξύ άλλων Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ/ΑΕΑ) με ειδικά εκπαιδευτικά προπλάσματα και Αυτόματους Εξωτερικούς Απινιδωτές, διάλεξη, επίδειξη και πρακτική εξάσκηση, Τεχνική Απόφραξης Αεραγωγού από ξένο σώμα σε ενήλικες και παιδιά, αντιμετώπιση σοβαρής απειλητικής εξωτερικής αιμορραγίας με Ίσχαιμη Περίδεση, τεχνική αφαίρεσης κράνους από μοτοσικλετιστή, ακινητοποίηση και μεταφορά πολυτραυματία με ειδικό εξοπλισμό και άλλα.

Πηγή: eleftheria.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews