ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/12/15

Άσκηση ετοιμότητας στο Γ.Ν.Λ. με την συμμετοχή του ΕΚΑΒ Λάρισας, Συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας με τον διοικητή ΕΚΕΠΥ


Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Άσκηση ετοιμότητας για τον σεισμό πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Η άσκηση οργανώθηκε από το ΕΚΕΠΥ παρουσία του διοικητή του Παπαευσταθιου Νικολάου.

Το Δ.Σ του σωματείου εργαζομένων θα ήθελε να συγχαρεί τους συναδέλφους για την άψογη συνεργασία με πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και με τους υπόλοιπους φορείς που έλαβαν μέρος στην άσκηση.


Συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας με τον διοικητή ΕΚΕΠΥ

Συνάντηση με τον διοικητή του ΕΚΕΠΥ Παπαευσταθιου Νικόλαο είχε το προεδρείο του Σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας αποτελούμενο από τον πρόεδρο Γούλα Ιωάννη, αντιπρόεδρο Μακρυγιάννη Ιωάννη κατά την επίσκεψη του διοικητή στην Θεσσαλία με αφορμή την άσκηση που πραγματοποιήθηκε στο ΓΝΛ.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κύριος Παπαευσταθίου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και όχι μόνο μίας και υπήρξε Πρόεδρος του ΕΚΑΒ. Από την μεριά του ο κύριος Παπαευσταθίου υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει και από την θέση που βρίσκεται να προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο την επίλυση των προβλημάτων.


Από αριστερά: Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Ιωάννης Γούλας, ο διοικητής ΕΚΕΠΥ Νίκος Παπαευσταθίου και ο αντιπρόεδρος Ιωάννης ΜακρυγιάννηςΣεισμός στο νοσοκομείο της Λάρισας – Εντυπωσιακές εικόνες από άσκηση ετοιμότητας (φωτό)
onlarissa.gr

Άσκηση ετοιμότητας για τον σεισμό πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Η άσκηση περιελάμβανε απεγκλωβισμό ασθενή με την βοήθεια της πυροσβεστικής από τον τρίτο όροφο του Νοσοκομείου και παροχή πρώτων βοηθειών σε ασθενείς.

Στην άσκηση ετοιμότητας βοήθησε η αστυνομία, η πυροσβεστική , το ΕΚΑΒ και φυσικά το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η άσκηση στέφτηκε από επιτυχία και όλοι επισήμαναν ότι όλα λειτούργησαν άψογα και στην ώρα τους.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Κώστας Καραμπάτσας  ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας κ. Νίκο Παπαευσταθίου και τόνισε ότι «όλοι ήταν στη θέση τους και όλα λειτούργησαν ρολόι. Βεβαία αυτό γίνεται για να γίνουμε καλύτεροι σε ένα μελλοντικό αληθινό συμβάν για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι».

Ο κ. Παπαευσταθίου από την πλευρά του ανέφερε ότι «αυτή η επιχείρηση γίνεται σε όλα τα Νοσοκομεία πανελλαδικά και επιλέχτηκε το Γενικό Νοσοκομείο καθώς βρίσκεται στον αστικό ιστό της πόλης και η δυσκολία είναι μεγαλύτερη. Οι βασικοί στόχοι της άσκησης είναι   να εκπαιδευτεί το προσωπικό του νοσοκομείου στο τι πρέπει να κάνει σε μια περίπτωση έκτατης ανάγκης και να μπορέσουν  να συνεργαστούν  όσον το δυνατόν καλύτερα όλοι οι  εμπλεκόμενοι φορείς . Τέλος έδωσε τα συγχαρητήρια του στην πυροσβεστική και στην αστυνομία για την άψογη συνεργασία και ενημέρωσε ότι η επομένη δράση θα είναι διάσωση από πυρκαγιά».Πηγή: onlarissa.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews