ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/12/15

Ξεκίνησε επίσχεση εργασίας στο ΕΚΑΒ, Πορεία διαμαρτυρίας στην Λ. Μεσογείων από τους εργαζόμενους του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ


Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Ξεκίνησε σήμερα 9 Δεκεμβρίου επίσχεση εργασίας το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Συμβολική πορεία διαμαρτυρίας στην Λεωφόρο Μεσογείων

Ξεκίνησε σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2015 επίσχεση εργασίας από το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ. Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου με ημερομηνία 7/12/2015 «Δυστυχώς μετά και την συνάντηση που είχαμε με τον Αν. Υπουργό Υγείας κο Πολάκη, στην οποία του είχαμε επισημάνει τόσο τα οικονομικά προβλήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα, όσο και τα θεσμικά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζομένους μέχρι και σήμερα, δεν δόθηκε καμία απολύτως λύση.

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια ανοχής στην καταβολή των δεδουλευμένων τους, όπως αμοιβές εκτός έδρας από τον Δεκέμβριο 2014 έως και σήμερα, εξαιρέσιμα, νυχτερινά και αργίες Δεκεμβρίου 2014 και από Σεπτέμβριο 2015 έως και Νοέμβριο 2015, υλοποιώντας και τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων εξουσιοδότησαν το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ για έναρξη επίσχεσης εργασίας από Τετάρτη 9-12-15».

 
ΠΟΠ ΕΚΑΒ, Επίσχεση εργασίας από 14/12/2015
Από την Δευτέρα 14/12/2015 επίσχεση εργασίας θα ξεκινήσουν και όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού (ΠΟΠ ΕΚΑΒ).
Η αναβολή της έναρξης επίσχεσης εργασίας, ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει σήμερα, οφείλεται σε καθαρά διαδικαστικούς λόγους.

Συμβολική πορεία διαμαρτυρίας στην Λεωφόρο Μεσογείων
Οι εργαζόμενοι του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ πραγματοποίησαν συμβολική πορεία στην οδό Μεσογείων , χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων.

δείτε το βίντεο:
Στην συνέχεια έγινε ενημερωτική Γενική Συνέλευση.


Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα 


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews