ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/12/15

Συνδυαστική Άσκηση Ασφάλειας (ISPS) Πυρασφάλειας & Αντιρρύπανσης Λιμενικής Εγκατάστασης ΕΛΠΕ Ασπροπύργου, Συμμετοχή και του ΕΚΑΒ


Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Συνδυαστική Άσκηση Ασφάλειας έγινε σήμερα στις 11:30 στη Λιμενική Εγκατάσταση ΕΛΠΕ Ασπροπύργου με την συμμετοχή και του ΕΚΑΒ.

Σκοπός
Η άσκηση του προσωπικού στην «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ» έχει ως αντικειμενικό σκοπό την ενημέρωση και την προετοιμασία του εμπλεκόμενου προσωπικού, προκειμένου να περιορισθεί στο ελάχιστο ο αιφνιδιασμός και να επιτευχθεί αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση κάθε μικρού ή μεγάλου περιστατικού ώστε να προστατευθεί επαρκώς η ανθρώπινη ζωή, οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης, τυχόν παραβεβλημένα πλοία, επιχειρήσεις και το περιβάλλον.

Περιγραφή της Άσκησης
Η Άσκηση βασίζεται σε σενάριο αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων ύστερα από τρομακτική-βομβιστική επίθεση από εκρηκτικό μηχανισμό η οποία προκαλεί τραυματισμό, εγκλωβισμό, πυρκαγιά και ρύπανση θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Η άσκηση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews