ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/1/16

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας Εργαζομένων, Ατομικά μέτρα προφύλαξης από Α (Η1Ν1)


Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (Ε.Υ.Α.Ε.)
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 15/01/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το τελευταίο χρονικό διάστημα τα συχνά κρούσματα της γρίπης Α(Η1Ν1) συνιστούμε στους συναδέρφους όταν υπάρχει υποψία για τέτοιου είδους περιστατικό να λαμβάνουν τα προβλεπόμενα ατομικά μέτρα προφύλαξης τα οποία μπορούν να προμηθευτούν από το Γραφείο Εξοπλισμού.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Τι είναι η Ε.Υ.Α.Ε.
Η Ε.Υ.Α.Ε. είναι εκλεγμένο συμβουλευτικό όργανο το οποίο μελετά τις συνθήκες εργασίας, προτείνει μέτρα για τη βελτίωση τους, παρακολουθεί την τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας και συμβάλει στην εφαρμογή τους από τους εργαζόμενους. Επίσης επισημαίνει τον επαγγελματικό κίνδυνο και την πρόληψη αυτού, παρακολουθεί τα εργατικά ατυχήματα και μπορεί να ζητήσει την συνδρομή εμπειρογνωμόνων για θέματα υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας.

Τα εκλεγμένα μέλη της Ε.Υ.Α.Ε. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ κατά αλφαβητική σειρά είναι:
Βιδάκης Παρασκευάς
Δημητρίου Βασίλειος
Ζέρβας θεόδωρος
Κορομηλάς Νικόλαος
Ταμπάκης Ευστράτιος
Φίλης Κωνσταντίνος

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Η σύμβαση με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας και Ιατρού Εργασίας έχει λήξει από τον Φεβρουάριο του 2015. Το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ ένα χρόνο μετά προκήρυξε ανοιχτό διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών τεχνικού ασφαλείας και ιατρού εργασίας του ΕΚΑΒ πανελλαδικά.
Δείτε εδώ


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews