ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/1/16

Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΚΑΒ-166, Κοπή πίτας και νέο Δ.Σ.


Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΚΑΒ-166  έκοψε σήμερα, στις 10:30 στο αμφιθέατρο της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ,  την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2016.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κ. Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Μαθιόπουλο.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. ΕΚΑΒ κ. Κ. Καρακατσιανόπουλος κόβει την πίτα των συνταξιούχων 


Με την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος Κώστας Αγγελόπουλος ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για την παρουσία τους και την στήριξη που παρέχουν σε όλες τις δραστηριότητες του Διοικητικού Συμβουλίου.


Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Κ. Καρακατσιανόπουλος και ο πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Μαθιόπουλος απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό στους συνταξιούχους συναδέλφους.


Οι συνταξιούχοι Εκαβίτες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και να θυμηθούν τις εργασιακέ ημέρες, με τις κακές και καλές στιγμές πολλών χρόνων.
Μετά τον καφέ και την κοπή της πίτας ακολούθησε φαγοπότι με μεζεδάκι, κρασάκι και τσίπουρο ανανεώνοντας με αυτόν τον τρόπο το ραντεβού τους για την επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου.


Γενική Συνέλευση και νέο Δ.Σ. «Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΚΑΒ-166»
Με συνοπτικές διαδικασίες, πραγματοποιήθηκε εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Εκλέχθηκαν κατά αλφαβητική σειρά:
Διοικητικό Συμβούλιο
Αγγέλη Ιωάννα
Αλεξόπουλος Δημήτριος
Κοκμοτός Ανδρέας
Κρεμύδας Ανδρέας
Λεμονάκης Γεώργιος
Πάλλας Αθανάσιος
Σοκονδήμος Παναγιώτης
Σταμούλης Θεόδωρος
Σωτηριάδου Ζωή

Εξελεγκτική Επιτροπή
Αγγελόπουλος Κώστας
Γιάνναρης Γεώργιος
Γκόλφης Δημήτριος

Τις επόμενες ημέρες σε συνεδρίαση θα αναδειχθεί το νέο προεδρείο.

Το ΕΚΑΒNews εύχεται καλή επιτυχία στο νέο διοικητικό συμβούλιο!

Γιώργος Καλτσούδας, Βασίλης Χουλιάρας, Γιώργος Μαθιόπουλος, Νάσια Γκουβερου και Φάνης Τσιατσιάνης από το «Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ»ΕΚΑΒNews 
Οι συνταξιούχοι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ είναι αυτοί που επί 30 και πλέον χρόνια κράτησαν όρθιο το ΕΚΑΒ κάτω από αντίξοες συνθήκες, ειδικά την πρώτη περίοδο δημιουργίας του αλλά και παλιότερα ως τμήμα του Γενικού Κρατικού Αθηνών και μας παρέδωσαν ένα εθνικό και ισχυρό δημόσιο οργανισμό παροχής προνοσοκομειακής φροντίδας προς τους πολίτες.
Σας ευχαριστούμε.

 Ο Αντιπρόεδρος του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ» Φάνης Τσιατσιάνης με τον απερχόμενο Πρόεδρο του «Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΚΑΒ-166» Κώστα Αγγελόπουλο

Το ΕΚΑΒNews εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη στους συναδέλφους συνταξιούχους!

Φωτογραφίες Βασίλης Χουλιάρας και Κώστας Αγγελόπουλος

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews