ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/1/16

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, ΦωτογραφίεςΔευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Στις 20/12/2015 πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του Σωματείου Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β-2 (Τομείς ΕΚΑΒ Θεσ/νίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Έδεσσας και Γιαννιτσών). 
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλονίκης και τα παιδιά μας διασκέδασαν με την ψυχή τους. Ψυχαγωγήθηκαν από κλόουν και ξυλοπόδαρο, έκαναν face painting, κατασκεύασαν φιγούρες με μπαλόνια, παρακολούθησαν θεατρική παράσταση με τον Καραγκιόζη και θαύμασαν τα μαγικά κόλπα του μάγου MANOLO, έγιναν κληρώσεις με δώρα και στο τέλος αυτής της όμορφης βραδιάς τα παιδιά πήραν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη (ο οποίος προηγουμένως είχε δεχτεί τις Α' βοήθειες από τους Διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. για να μην ξεχνάμε και την δουλίτσα μας). 
Οι εθελοντές της εκδήλωσης με τον Άγιο Βασίλη!


Κάτω δεξιά η Δ/ντρια του ΕΚΑΒ Θεσ/νίκης Χρυσή Ματσικούδη με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Γιώργο Παλαιολόγου


Οι εθελοντές της εκδήλωσης

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β.-2 εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία χαρά, ευτυχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Φωτογραφίες Νίκος Λαζαρίδης 


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews