ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/1/16

ΕΣΚΕ ΕΚΑΒ, Ανακοίνωση προς τους νεοδιοριζόμενους στο ΕΚΑΒ-Κάλεσμα στην Γενική Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Κ.Α.Β.
26-01-2016
Ανακοίνωση προς τους νεοδιοριζόμενους στο ΕΚΑΒ-Κάλεσμα στην Γενική Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ καλωσορίζει όλους τους καινούργιους συναδέλφους/ίσσες, που φέρνουν μαζί τις γνώσεις τους, την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, κατοχυρώνοντας το μέλλον μας, τόσο ως μοναδικού δημόσιου φορέα παροχής προνοσοκομειακής φροντίδας και υπηρεσία κοινής ωφελείας, όσο και ως άνθρωποι.

Σας καλούμε να ενεργοποιηθείτε συνδικαλιστικά μέσα από τα πρωτοβάθμια σωματεία του χώρου μας και μέσα από τις ομοσπονδίες (ΠΟΠ ΕΚΑΒ-ΠΟΕΔΗΝ) για να δώσουμε μαζί την μάχη ενάντια της βάρβαρης επίθεσης των κοινωνικών μας δικαιωμάτων και ενάντια της απαξίωσης του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ.

Δεν ανεχόμαστε την εγκατάλειψη του ΕΚΑΒ, οι εργαζόμενοι πασχίζουμε και αγωνιούμε για το παρόν και το μέλλον του οργανισμού.

Η Ε.Σ.Κ.Ε.–ΕΚΑΒ σας καλεί να συσπειρωθείτε και να αγωνιστείτε για την αναβάθμιση του ΕΚΑΒ σε μια σύγχρονη, ευέλικτη, αυτόνομη και δωρεάν δημόσια υπηρεσία παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής και ιατρικής φροντίδας. Ικανή να αντεπεξέλθει με επιτυχία σε οποιαδήποτε πρόκληση της εποχής. Με πρωταγωνιστικό αλλά και ελεγκτικό ρόλο στον προνοσοκομειακό χώρο.
Με διαρκή ετοιμότητα, άμεση ανταπόκριση και ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας στον τόπο του συμβάντος από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, στα πρότυπα των διεθνών υπηρεσιών επείγουσας ιατρικής βοήθειας.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
Το κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό αποτελεί ένα βαθιά αντιλαϊκό νομοσχέδιο που κατεδαφίζει τον όποιο κοινωνικό χαρακτήρα έχει απομείνει στο ασφαλιστικό σύστημα, μετατρέπει την ασφάλιση σε ατομική υποχρέωση, προωθεί νέα λεηλασία των συντάξεων με θύματα όλους τους συνταξιούχους και ιδιαίτερα όσους θα βγουν στη σύνταξη από την ψήφιση του νόμου και μετά.
Σας καλούμε να συμμετέχετε στη Γενική Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 και στο Απεργιακό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος 11:00 π.μ. με ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10π.μ. έξω από το Υπουργείο Υγείας ενάντια στην αντεργατική – αντιασφαλιστική αναδιάρθρωση.


Μπορούμε να τους σταματήσουμε!, Η διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν θα περάσει!
Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews