ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/1/16

Συνάντηση Πρόεδρου ΕΚΑΒ με το Σωματείο Εργαζομένων 6ου ΕΚΑΒ –Καβάλας, Σύντομα η δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ Θάσου


Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνάντηση εργαζομένων και προέδρου του ΕΚΑΒ-Σύντομα η δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ Θάσου

Σφοδρά παράπονα έχουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ Καβάλας από την λειτουργία της δομής και την αντιμετώπιση των Αθηνών προς το ΕΚΑΒ Καβάλας. Παράλληλα σήμερα ήταν προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνου Καρακατσιανόπουλου στις εγκαταστάσεις της Καβάλας όπου θα παραδίδετο το νέο κτήριο του ΕΚΑΒ προς χρήση με τον ίδιο να εμφανίζεται αργά το μεσημέρι έχοντας σύντομη συνάντηση με τους εργαζομένους. Τα παράπονα των διασωστών έχουν να κάνουν με την υποστελέχωση του προσωπικού, την δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στην Θάσο, αλλά και την λειτουργικότητα των νέων εγκαταστάσεων που δε προέβλεψαν χώρους υγιεινής για τους διασώστες.


Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος υποσχέθηκε στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων την δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ Θάσου πριν την θερινή περίοδο.


Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιαν 2016

Το νέο κτίριο που θα στεγάζεται το Παράρτημα Καβάλας-6η Περιφέρεια ΕΚΑΒ

Παράλληλα την πρώτη του συνέντευξη μας παραχώρησε ο προσωρινός διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Βαγγέλης Καμπουρίδης απαντώντας μας σε καίρια ερωτήματα για τις τοποθετήσεις των νέων διοικητών, τις φήμες περί ελλείψεως φαρμάκων αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πανελλαδικά οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.


Πηγή: videotex.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews