ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/1/16

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στους τομείς ΕΚΑΒ Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας


Τρίτη, 19/1/2016
ΕΚΑΒNews

Κοπή πίτας για τους Τομείς Ιωαννίνων, Δολιανών και Φιλιππιάδας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με μια λιτή τελετή λόγω πένθους μετά την απώλεια συναδέλφων, κόβει το Σωματείο Εργαζομένων  7ης Περιφέρειας για τους Τομείς ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, Δολιανών και Φιλιππιάδας την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:00 στο κέντρο «Αλάνα».
Οι εργαζόμενοι των παραπάνω Τομέων ΕΚΑΒ του θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για το 2016 και να ζήσουν λίγες στιγμές, χωρίς τον εργασιακό φόρτο της καθημερινότητας.

Σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από το σωματείο θα γίνει η κοπή πίτας και για τους υπόλοιπους Τομείς του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Ιωαννίνων-7ης Περιφέρειας.


Κοπή πίτας για το ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας (Τομείς Ηγουμενίτσας και Παραμυθιάς)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα όπως μας έχουν συνηθίσει κάθε χρόνο θα κόψουν και φέτος οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στους Τομείς ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας και Παραμυθιάς.

Η τελετή θα γίνει το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 στο κέντρο «ANDREOU PALACE» στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας. Η τιμή πρόσκλησης είναι 15€ για μεγάλους και 7€ για τα παιδιά.17/2/2014


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews