ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/1/16

Τηλεφώνημα για σοβαρό τροχαίο κινητοποίησε το ΕΚΑΒ στην Σύρο, Αποδείχτηκε φάρσα!


Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Τηλεφώνημα για σοβαρό τροχαίο κινητοποίησε το ΕΚΑΒ στην Σύρο

Τηλεφώνημα για σοβαρό τροχαίο ατύχημα αναστάτωσε το Νοσοκομείο της Σύρου λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα άγνωστος τηλεφώνησε στο Γενικό Νοσοκομείο στην Σύρο με πρόφαση κάποιο σοβαρό τροχαίο που έγινε στην παραλία της Ερμούπολης.

Τελικά όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια  το τηλεφώνημα αποδείχτηκε μια κακόγουστη φάρσα με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να επιστρέφει στο Νοσοκομείο.

Καλό θα ήταν  αυτοί που «παίζουν» με τις ζωές κάποιων άλλων, απασχολώντας τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου να βρουν κάτι άλλο να παίξουν…

Παρόμοια περιστατικά είχαν εμφανιστεί και κατά το παρελθόν όταν κάποιος  είχε βάλει στο »μάτι» το γενικό νοσοκομείο Σύρου, με αποτέλεσμα η αστυνομία να λάβει δράση και να βρει τον φαρσέρ.

Περισσότερες ειδήσεις διαβάστε ΕΔΩ


Πηγή: cyclades24.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews