ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/1/16

Μάριος Φραγκούλης, Συναυλίες για την αγορά ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ

Χριστίνα Καραβατά (Cyta), Ασπασία Λεβέντη, Μάριος Φραγκούλης, 
Μαρίνα Νικολάου (Cyta)

Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Μάριος Φραγκούλης /συναυλίες για καλό σκοπό (image)
boxnews.gr

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι δύο συναυλίες με τίτλο: Μάριος Φραγκούλης Tales of Christmas, που διοργάνωσαν ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το International Foundation for Greece (IFG), με ιδρύτρια και Πρόεδρο την Ασπασία Λεβέντη, στο Παλλάς.

Τα έσοδα από τα δύο μαγικά, χαρμόσυνα βράδια με τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ακούστηκαν σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση, θα διατεθούν στο INTERNATIONAL FOUNDATION FOR GREECE για την αγορά ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ.

Κι έτσι, το κοινό που απόλαυσε την live εκτέλεση του “Tales of Christmas”, του χριστουγεννιάτικου CD του Μάριου Φραγκούλη (που κυκλοφορεί ταυτόχρονα σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Μεξικό, Μ. Βρετανία), είχε την ευκαιρία να συνδυάσει την απόλαυση της μουσικής με έναν αληθινά ευγενικό σκοπό.

Για τη ζωντανή παρουσίαση του “Tales of Christmas”, που ηχογραφήθηκε στα Abbey Road Studios υπό τη διεύθυνση του βραβευμένου με 6 Grammy Awards και με δύο υποψηφιότητες για Oscar, συνθέτη και ενορχηστρωτή Jorge Calandrelli, με την London Philharmonia, συνέπραξε η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού και η χορωδία των “Μικρών Μουσικών” του Ωδείου Αθηνών, που αποτελείται από παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.


Γιώργος Αθηαινίτης (Cyta), Χρήστος Τεντόμας (Δήμος Αθηναίων), Μαρίνα Νικολάου (Cyta), Ασπασία Λεβέντη (International ), χορωδίας των “Μικρών Μουσικών”

Θερμές ευχαριστίες στους μεγάλους χορηγούς της βραδιάς, την Africon, την Aegean Airlines και τη Cyta Ελλάδος, που έκαναν πραγματικότητα τη γιορτινή αυτή συνάντηση με καλό σκοπό και έφεραν ένα βήμα πιο κοντά το INTERNATIONAL FOUNDATION FOR GREECE στην απόκτηση  ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ.

Επίσης η Cyta Ελλάδoς ανταποκρίθηκε στην επιθυμία της προέδρου του IFG κας Ασπασίας Λεβέντη και προσέφερε στα παιδιά της χορωδίας των “Μικρών Μουσικών” του Ωδείου Αθηνών ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο. Τα δώρα παρέδωσαν η κα Μαρίνα Νικολάου, Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας και ο κος Γιώργος Αθηαινίτης, Βοηθός Γενικός Διευθυντής.

Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρωταγωνιστή της βραδιάς, Μάριο Φραγκούλη, Πρέσβη Καλής Θελήσεως του International Foundation for Greece, που τραγούδησε αφιλοκερδώς για την πραγματοποίηση ενός τόσο σπουδαίου στόχου.

Για άλλη μία φορά η μουσική ένωσε τους ανθρώπους και γέμισε τις καρδιές τους ζεστασιά και αγάπη!

Ακολούθησε δεξίωση στο Zonar’s της Προέδρου του International Foundation for Greece κας Ασπασίας Λεβέντη προς τιμήν των Πρέσβεων Καλής Θελήσεως του Ιδρύματος Μάριου Φραγκούλη και Joseph Jamar.
Του: Δημήτρη Γκοσμάνη
Δημοσιεύτηκε 31/12/2015

Πηγή: boxnews.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews