ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/1/16

Σύσκεψη φορέων και οργανώσεων για το ασφαλιστικό στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ


Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΑΔΕΔΥ
Αθήνα 11.01.2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύσκεψη φορέων και οργανώσεων για το ασφαλιστικό στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016, στα γραφεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ευρεία σύσκεψη φορέων και οργανώσεων για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που έδωσε στη δημοσιότητα η Κυβέρνηση και θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες για συζήτηση και ψήφιση από τη Βουλή.

Κοινή ήταν η πεποίθηση όλων των συμμετεχόντων ότι το νέο νομοσχέδιο κατεδαφίζει πλήρως την κοινωνική ασφάλιση στη χώρα μας, συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων Κυβερνήσεων που ψηφίστηκαν την προηγούμενη 25ετία και ιδιαίτερα τη μνημονιακή περίοδο (Ν. 3863/2010, 3865/2010, 4336/2015).

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε κοινή δράση όλων των φορέων με στόχο την αποτροπή της ψήφισης του νέου αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Σε αυτό το πλαίσιο όλοι οι φορείς θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για την επιτυχία των συλλαλητηρίων που οργανώνονται αυτό το Σάββατο σε Αθήνα, Ηράκλειο, καθώς και στα υπόλοιπα που θα γίνουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Το συλλαλητήριο της Αθήνας θα γίνει το Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00 στην Πλατεία Ομονοίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ, ΤΕΕ, ΕΣΗΕΑ, Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων, Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών, Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων κτλ.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Το συλλαλητήριο της Αθήνας θα γίνει το Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00 στην Πλατεία Ομονοίας.
Πηγή: adedy.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews