ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/1/16

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από το σύλλογο Εβριτών, το σύλλογο πτυχιούχων φυσικής αγωγής και το ΕΚΑΒ


Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΒΡΙΤΩΝ, ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΒ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών το οποίο συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εβριτών Ροδόπης, τον Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής νομού Ροδόπης «ΑΘΛΩ» και το ΕΚΑΒ την Κυριακή 10-1-2016 στο 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής.

Οι συμμετέχοντες αφού παρακολούθησαν το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου, κλήθηκαν να εφαρμόσουν σε υποθετικά περιστατικά όσα έμαθαν σχετικά με την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ) και την θέση ανάνηψης. Στο τέλος του σεμιναρίου παρέλαβαν την ευρωπαϊκή πιστοποίηση CPR/ AED , η οποία τους δίνει το δικαίωμα χρήσης ΑΕΑ και εφαρμογή ΚΑΡΠΑ όποτε αυτό είναι απαραίτητο.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης και της πλήρωσης των θέσεων για το σεμινάριο της 10ης Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στις 24 Ιανουαρίου το ίδιο σεμινάριο, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα σε άλλα 25 άτομα να εκπαιδευτούν στην χρήση ΑΕΑ και την εφαρμογή ΚΑΡΠΑ.

Πηγή: thrakikiagora.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews