ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/1/16

Μοίρασαν δώρα και αγάπη σε παιδιά οι διασώστες του Τμήματος Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ Αθήνας


Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Την παραμονή πρωτοχρονιάς,31 Δεκεμβρίου 2015,οι Διασώστες του Τμήματος Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ Αθήνας, επισκέφθηκαν οικογένειες, με οικονομική αδυναμία, που βρίσκονται εντός του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία αλλά και εκτός, προκειμένου να μοιράσουν παιχνίδια, τρόφιμα, γλυκά αλλά κυρίως ευχές.

Οι Διασώστες τραγούδησαν τα κάλαντα, αντάλλαξαν ευχές, έπαιξαν με τα παιδιά εισπράττοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από το καθαρό βλέμμα των παιδιών και των οικογενειών.

Η κοινωνική δράση των Διασωστών - Μοτοσυκλετιστών, εκτός από το συμβολικό της χαρακτήρα που αναδεικνύει την κοινωνική προσφορά του ΕΚΑΒ και πέραν της ουσιαστικής κάλυψης των αναγκών αυτών των οικογενειών τις γιορτινές ημέρες, στόχο έχει την περαιτέρω κινητοποίηση όλων μας σε καθημερινή βάση.

Διότι μόνο με αγάπη και φροντίδα για τον συνάνθρωπο, μπορούμε να ελπίζουμε ότι οι ευχές μας για καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος, μπορούν να ευοδωθούν...

Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε στο φίλο μας Ματέο, να βγει νικητής από τη δύσκολη μάχη που δίνει στην ΜΕΘ, του Παίδων Αγία Σοφία. Οι ευχές και οι προσευχές όλων μας, είναι μαζί του...

Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews