ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/1/16

Κ. Υ. Καλλονής, Δωρεά ασθενοφόρου από Γερμανούς πολίτες!


Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Δωρεά στο Κέντρο Υγείας Καλλονής έκανε ένα ζευγάρι Γερμανών πολιτών, οι οποίοι γνωρίζοντας τη κατάσταση στο νησί μας ευαισθητοποιήθηκαν και θέλησαν να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο τις αρχές στην περίθαλψη των μεταναστών!

Ένα ζευγάρι Γερμανών απο το Göppingen της Γερμανίας, εν ονόματι Maren Huber και Ralf Hokenmaier, δημιούργησαν μια ομάδα στο facebook με το όνομα "Hilfe für lesbos". Μέσω αυτής της ομάδας, πολίτες της Γερμανίας αλλά και Έλληνες που ζουν στη Γερμανία, έδιναν χρήματα με συγκεκριμένες πληροφορίες και τελικά συγκέντρωσαν ένα πολύ καλό ποσό, αγοράζοντας ένα ασθενοφόρο με τον εξοπλισμό του αλλά και φάρμακα, για να το δωρίσουν στο Κ.Υ. Καλλονής, το οποίο βοηθά και περιθάλπει δεκάδες μετανάστες.

Το ταξίδι τους από τη Γερμανία για να φέρουν το ασθενοφόρο διήρκεσε 3 ημέρες και ήρθαν μέσω Ιταλίας!

Μαζί με το ζευγάρι αυτό από Γερμανία, ήρθαν κι ακόμη δυο πολίτες απο τη Γερμανία, με τροχόσπιτο το οποίο ήταν γεμάτο ρούχα, παπούτσια και φάρμακα για να τα δώσουν στους μετανάστες. Ερχόμενοι προς Καλλονή, τα παραπάνω πράγματα τα άφησαν στο κέντρο του Καρά Τεπέ.

Μια κίνηση η οποία είναι άξια θαυμασμού και ήθους, απο την οποία πρέπει να παραδειγματιστούμε όλοι, σε ότι αφορά την αλληλεγγύη.
Δημοσιεύτηκε 28/12/2015

Πηγή: kalloninews.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews