ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/1/16

Αθανάσιος Μπούρας, Αναφορά στη Βουλή η επιστολή του Δημάρχου Ραφήνας με θέμα την ανάγκη κάλυψης της περιοχής με ασθενοφόρο καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου


Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής της Ν. Δημοκρατίας Αθανάσιος Μπούρας κατέθεσε επιστολή του Δημάρχου Ραφήνας στην Βουλή των Ελλήνων με θέμα την ανάγκη κάλυψης της περιοχής με ασθενοφόρο καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου.

Αναφορά
Θέμα: αιτείται την επαναξιολόγηση των αποφάσεων για την κατανομή των οχημάτων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕKAB) και επισημαίνει την ανάγκη της παρουσίας ασθενοφόρου ΕΚΑΒ με περιοχή ευθύνης το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου καθ΄όλην την διάρκεια του χρόνου.
Κόμμα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ημερομηνία: 28/01/2016
Καταθέτοντες: Μπούρας Αθανάσιος
Υπουργεία: Υγείας
Υπουργοί: Ξανθός Ανδρέας (Υπουργός Υγείας)
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews