ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/1/16

Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κρήτης Ν. Καλογιαννάκης, Το ασθενοφόρο της Π.Υ. να μείνει στην Κρήτη


Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ν.Καλογιαννάκης: Το ασθενοφόρο της Π.Υ να μείνει στην Κρήτη

Προκλητική απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου υγείας που στέλνει εκτός Κρήτης το ασθενοφόρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας , το μοναδικό στο νησί και πλήρως επανδρωμένο, όταν οι ανάγκες στο ΕΚΑΒ Κρήτης είναι τεράστιες.

Η ρύθμιση των συναρμόδιων υπουργείων έγινε γνωστή μετά τη λήψη της απόφασης και κινητοποίησε άμεσα το σωματείο των εργαζόμενων που ήρθε σε επαφή με τους τοπικούς βουλευτές και έστειλε επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη.


''Αδιανόητο όταν το Λασίθι με τόσο κόσμο και τέτοιες χιλιομετρικές αποστάσεις αντί να ενισχύεται να το αφήνουμε στην τύχη του'' λέει μεταξύ άλλων στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Καλογιαννάκης.


Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιαν 2016

Πηγή: neakriti.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews