ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/1/16

Συνεδριάζει το ΕΚΑΒ για την ίδρυση νέου Τομέα στη Θάσο


Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνεδριάζει το ΕΚΑΒ για τη Θάσο

Συνεδριάζει αύριο η διοίκηση του ΕΚΑΒ στην Αθήνα. Θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η ίδρυση τομέα του ΕΚΑΒ Καβάλας στο νησί της Θάσου. Αφού αύριο παρθεί αυτή η πρώτη απόφαση, στη συνέχεια θα γίνουν ενέργειες να βρεθεί προσωπικό.
Θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία πρόσκλησης ενδιαφέροντος σε εργαζόμενους του ΕΚΑΒ. Δηλαδή σε όσους θα ήθελαν να μετατεθούν από άλλα παραρτήματα και να εργαστούν στη Θάσο.
Όπως λέγεται υπάρχουν τέτοιοι ενδιαφερόμενοι. Θα επιδιωχθεί επίσης η διαδικασία πρόσληψης νέου μόνιμου προσωπικού να αφορά και τη Θάσο.

Πηγή: proininews.gr/


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

4 σχόλια :

 1. Όταν λες ότι θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία πρόσκλησης ενδιαφέροντος, τι ακριβώς εννοείς; Ότι θα φύγουν νύχτα οι μετατιθέμενοι που κατέχουν την κατάλληλη κομματική ταυτότητα χωρίς καμία απολύτως αξιοκρατική διαδικασία όπως συνέβαινε πάντα από τότε που ιδρύθηκε το Ε.Κ.Α.β, και οι υπόλοιποι θα το μάθουν μετά από μέρες δίχως να έχουν τη δυνατότητα άσκησης ένστασης ή μέσω χρηματισμού των κατάλληλων προσώπων; Ή μήπως θα είναι συνδυασμός των παραπάνω; Πες μου σε παρακαλώ εάν γνωρίζεις, ποιοι είναι εκείνοι οι άθλιοι που θα ορίζουν τις τύχες των υπολοίπων συναδέλφων οι οποίοι δεν έχουν τα απαραίτητα χρήματα για να γίνει η δουλειά τους, και ποιοι είναι εκείνοι οι τρισάθλιοι που τους κάνουν πλάτες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα ήθελες επιπλέον να μου γνωστοποιήσεις εάν γνωρίζεις (είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις,) για ποιο λόγο και βάσει ποιου νόμου δεν αναρτώνται οι λίστες με τα ονόματα και τα μόρια αυτών που μετακινούνται- μετατίθονται, με την γελοία δικαιολογία (του γραφείου παραπληροφόρησης προσωπικού) ότι θεωρούνται προσωπικά δεδομένα, όταν μάλιστα υπάρχει έννομο συμφέρον από τους ενδιαφερόμενους αλλά και επειδή σε όλες τις υπηρεσίες του δημοσίου όπου επικρατεί σχετική διαφάνεια όσον αφορά τις μεταθέσεις το πράττουν; Ποιοι είναι αυτοί οι γελοίοι που νομίζουν ότι θα κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς να υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο; Τυχούσα
   αναφορά σε μερικά ονόματα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα!

   Διαγραφή
 3. Ελπίζω να μου απαντήσεις πριν παρέλθει η καταληκτική ημερομηνία των ενστάσεων των επικείμενων μεταθέσεων την οποία ορίζει η διοίκηση (εδώ γελάμε) κατά το δοκούν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews