ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/1/16

Η δωρεά της Πυροσβεστικής στο ΕΚΑΒ


Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Γράφει ο Κυριάκος Σιδηρόπουλος

Παρακολούθησα την άφιξη των ασθενοφόρων του ΠΣ στο ΕΚΑΒ, μέσω δημοσιεύσεων στο facebook και το  ekabnews, καθώς και την γιορτή (η φιέστα είναι κακιά λέξη) που την συνόδευσε. Σημαντική κίνηση, γιατί όπως και να το κάνουμε, 9 οχήματα είναι 9 οχήματα και θα δώσουν λύση. Θα δώσουν όμως; Με την καμία, λέω εγώ. Παίζει να μην βγουν και ποτέ για δουλειά.


Δεν έμαθα όμως, αν παραχωρήθηκαν προς χρήση, ή αν πέρασαν στην ιδιοκτησία του ΕΚΑΒ. Στην πρώτη περίπτωση, είναι έτοιμα να δουλέψουν αύριο το πρωί όπως είναι (αφού βάλουν λάστιχα).
Στην δεύτερη έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να βαφτούν κίτρινα και να βγάλουν κρατικές πινακίδες. Οι μοτοσυκλέτες της ΚΥ βάφτηκαν κίτρινες πριν από 4 χρόνια κι ακόμη η αλλαγή δεν έχει δηλωθεί στην άδεια κυκλοφορίας! Άσε που 20 χρόνια τώρα, κυκλοφορούν με πολιτικές πινακίδες.
Πες όμως ότι οι διοικητικές υπηρεσίες του ΕΚΑΒ αποφασίζουν να με διαψεύσουν και όλα αυτά γίνονται αύριο. Βγάζουν και ασφάλεια και δίνονται για δουλειά. Ποιος θα τα συντηρεί; με τι ανταλλακτικά; Ή μήπως επειδή είναι καινούρια δεν θα χαλάσουν; Τα ίδια πήρε το ΕΚΑΒ, με δωρεά από την Ένωση Εφοπλιστών και τα περισσότερα τίναξαν τα πέταλα. Ή είναι αναξιόπιστη η Volkswagen, ή κάτι δεν πάει καλά με την χρήση τους. Κάποιοι δεν εκπαιδεύτηκαν στην χρήση οχημάτων με TDI κινητήρες.
Την δωρεά ακολούθησε και μια παραφιλολογία για συνεργασία του ΕΚΑΒ με το ΠΣ. Κανείς όμως δεν λέει λεπτομέρειες, ούτε οι Υπουργοί, ούτε υπηρεσιακοί παράγοντες. Αυτό μου λέει ένα πράγμα. Κάτι θέλουν να κάνουν, αλλά δεν ξέρουν τι να κάνουν και πως να το κάνουν. Αν είναι ο καθένας "ειδικός", να λέει το μακρύ του και το κοντό του, καλύτερα να μην κάνουν τίποτα. Το ΕΚΑΒ έχει φτάσει στο τελευταίο στάδιο διάλυσης. Ας το αφήσουν να διαλυθεί μόνο του, χωρίς να βλάψουν την Πυροσβεστική, η οποία έχει τα δικά της προβλήματα!
Προσωπικά, σε ένα πράγμα ελπίζω. Κάποιος από αυτούς, να βρει την φώτιση, να κλείσει τα αυτιά του στις συντεχνίες και τα προσωπικά συμφέροντα, να πάει σε μια πολιτισμένη Χώρα να πάρει παράδειγμα πως δουλεύει το Σύστημα και να το φέρει φωτοτυπία. Μπορεί να γίνει αυτό στην Ελλάδα; Αδύνατον, γιατί εδώ και 5 χρόνια έχουμε αποδείξει πως, όσο και να βουλιάζουμε, δεν αλλάζουμε!

Αναρτήθηκε από Κυριάκος Σιδηρόπουλος στις 29/1/2016, 9:27 μ.μ.


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews