ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/1/16

Ο δήμος Σάμου ζητά την στελέχωση του ΕΚΑΒ με εθελοντές


Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Επιστολή  προς το ΕΚΑΒ  έστειλε  ο δήμος Σάμου  με την οποία ζητά  να του  δοθεί  η δυνατότητα   να στελεχώσει  τα τρία  καινούργια ασθενοφόρα  που είναι ακινητοποιημένα  στο Νοσοκομείο  λόγω έλλειψης προσωπικού   με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό που συνέβη με τον  48χρονο στους Βουρλιώτες.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος  παρουσιάζει την κατάσταση  που επικρατεί λόγω έλλειψης  πληρώματος  με αποτέλεσμα να μένει ακάλυπτο το νησί  ως προς τις υπηρεσίες  της προνοσοκομειακής φροντίδας.  Έτσι ο δήμος ζητά να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν  εθελοντές που θα προέρχονται από το κλιμάκιο Εθελοντών Διάσωσης  του νησιού ώστε να συνδράμουν όποτε παραστεί ανάγκη.

Εξάλλου ο κ. Αγγελόπουλος  έστειλε επιστολή και στους αρμόδιους υπουργούς κ.κ. Ξανθό και Πολάκη  ζητώντας την  άμεση πρόσληψη  μόνιμου προσωπικού  ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν.

Επίσης ο δήμαρχος ενημέρωσε μέσω της επιστολής  για την συγκρότηση  διαπαραταξιακής  επιτροπής διεκδίκησης και υποστήριξης σε θέματα υγείας  που συστάθηκε  με σχετική απόφαση της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.


Πηγή: era-aegean.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews