ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/1/16

Κοπή πίτας του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ παρουσία του Αντιπροέδρου Δ.Σ. του ΕΚΑΒ Βασίλη Ξυπολυτά

Κοπή πίτας στο Γραφείο Αεροδιακομιδών ΕΚΑΒ στην Ελευσίνα

Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τους εργαζόμενους της βάρδιας έκοψε σήμερα Πρωτοχρονιά το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ παρουσία του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ Βασίλη Ξυπολυτά.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.  ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλους τους εργαζόμενους της βάρδιας.  

Από αριστερά: Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Φάνης Τσιατσιάνης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ Βασίλης Ξυπολυτάς, η υπεύθυνη Δ/ντρια ιατρός ΕΚΑΒ του Γραφείου Αεροδιακομιδών Μαρριόλα Άννα, ο πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Μαθιόπουλος και το μέλος Βασίλης Χουλιάρας

Ο Αντιπρόεδρος κος Ξυπολυτάς κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα μαζί με το πρόεδρο του Σωματείου Γιώργο Μαθιόπουλο, τον αντιπρόεδρο Φάνη Τσιατσιάνη, τον Αν. Γ. Γραμματέα Σταύρο Παπαδήμα και το μέλος του Δ.Σ. Βασίλη Χουλιάρα παρουσία των εργαζομένων στο συνεργείο της Κ.Υ. του ΕΚΑΒΟ κος Ξυπολυτάς, ο οποίος σήμερα είχε και την ονομαστική του εορτή, αφού ευχαρίστησε  τους εργαζόμενους για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας και την κοινωνική προσφορά απέναντι στους πολίτες, τους ευχήθηκε καλή χρονιά.


Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Επιχειρησιακό Κέντρο του ΕΚΑΒ
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews