ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/1/16

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΚΥ Κασσάνδρας την Τρίτη για τη λειτουργία του ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ζητούν την τοποθέτηση 4 διασωστών στο ΕΚΑΒ Κασσάνδρας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το χώρο του ΚΥ Κασσάνδρας διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων και Εθελοντών Μονάδων Υγείας Κασσάνδρας (ΣΦΕΜΥΚ), την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, για την κατάσταση που βρίσκεται το ΕΚΑΒ, ζητώντας στις προσεχείς μετακινήσεις διασωστών στη Χαλκιδική να τοποθετηθούν 4 άτομα στο ΕΚΑΒ Κασσάνδρας.

«Η δραματική υποστελέχωση του ασθενοφόρου Κασσάνδρας, εγκυμονεί τον κίνδυνο να χαθούν ανθρώπινες ζωές το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν θα καθυστερεί η επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΦΕΜΥΚ, η οποία καταλήγει καλώντας τον κόσμο για συμμετοχή: 
«Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, τους αιρετούς εκπροσώπους της Κασσάνδρας, τους συλλόγους και τους φορείς, με την παρουσία όλων μας, να κοινοποιήσουμε το πρόβλημα, να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στην υποβάθμιση, και να απαιτήσουμε από την Πολιτεία να μη θέτει σε κίνδυνο τις ζωές μας. Η μαζική συμμετοχή θα δώσει δύναμη στην προσπάθειά μας».

Γράφτηκε από την  Κική Δημαρόγλου
Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews