ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/1/16

Λάρισα, Με τα μισά ασθενοφόρα το ΕΚΑΒ, Βίντεο


Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννης Γούλας για τα ακινητοποιημένα λόγω βλαβών ασθενοφόρα οχήματα

Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιαν 2016«Με τα μισά ασθενοφόρα έχει μείνει το ΕΚΑΒ στη Λάρισα»

Μόλις τρία για ολόκληρο το νομό σε κάθε βάρδια καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Με τα μισά ασθενοφόρα για το μεγαλύτερο σε έκταση νομό της χώρας, αυτόν της Λάρισας έχει μείνει το ΕΚΑΒ, καθώς από τα επτά οχήματα, μόλις τα τρία, συν αυτό που διαθέτει και γιατρό για απολύτως έκτακτα περιστατικά, είναι σε θέση να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους σε κάθε βάρδια σύμφωνα με τα ίδια μέλη του σώματος.

Για μία ακόμη φορά οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ καταγγέλλουν ότι ο στόλος των ασθενοφόρων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και τα περισσότερα οχήματα δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων επαναλαμβάνουν εξάλλου ότι καμία από τις υποσχέσεις που έδωσαν οι αρμόδιοι δεν εκπληρώθηκε με αποτέλεσμα αυτή η άσχημη κατάσταση να συνεχίζεται, και τους καλούν να πάρουν επιτέλους τις απαραίτητες αποφάσεις, όπως σημειώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Γιάννης Γούλας, προκειμένου να δοθούν ουσιαστικά λύσεις σε ένα πρόβλημα που διατηρείται εδώ και χρόνια.

«Πως γίνεται με τρία ασθενοφόρα ανά βάρδια να καλύψουμε όλο το νομό από το Λιβάδι Ελασσόνας έως και τη Σκοπιά Φαρσάλων;» αναρωτιέται ο κ. Γούλας, ενώ σημειώνει ότι το πρόβλημα θα είναι ακόμη μεγαλύτερο αν σημειωθεί κάποιο μαζικό ατύχημα ανάλογο με εκείνο των Τεμπών, στο οποίο χάθηκαν τόσες ανθρώπινες ζωές...

Σύμφωνα εξάλλου με τα πανελλαδικά στοιχεία, τα ασθενοφόρα της ηπειρωτικής Ελλάδας διανύουν κατά μ.ό. 70 χιλιάδες χιλιόμετρα ετησίως, ενώ η αγορά πολλών εξ αυτών χρονολογείται ήδη από το 2003.

Χρυσόστομος Τρίμμης


Πηγή: thessaliatv.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews