ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/1/16

Διαμαρτυρία έξω από το Κέντρο Υγείας ΚασσανδρείαςΤρίτη, 19/1/2016
ΕΚΑΒNews

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική συγκέντρωση που διοργάνωσε ο ΣΦΕΜΥΚ με την αρωγή του Δήμου Κασσάνδρας το πρωί της Τρίτης στο Κ.Υ Κασσάνδρας στην Κασσανδρεια, με θέμα τη διεκδίκηση τεσσάρων διασωστών του ΕΚΑΒ για την κάλυψη των αναγκών της περιοχής.Στη συγκέντρωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυρίτσης ο πρόεδρος του Δ. Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τ.Σ, Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων Τουρισμού, ενώ σημαντική ήταν η παρουσία των εθελοντικών διασωστικών ομαδόν της Κασσάνδρας αλλά και δημοτών.


Τόσο από την πλευρά της Διεύθυνσης του Κ.Υ και του ΣΦΕΜΥΚ τονίστηκε η ανάγκη άμεσα να πληρωθούν αυτές οι θέσεις των τεσσάρων διασωστών ενώ ο Δήμαρχος Κασσάνδρας γνωστοποίησε ότι τις αμεσως επόμενες ημέρες μεταβαίνει στην Αθήνα προκειμένου να αναζητήσει λύση από το Αρμόδιο Υπουργείο απευθυνόμενος και στη Διοίκηση του ΕΚΑΒ.


Ο Δήμος ούτος η άλλως στέκεται αρωγός κάθε καλοκαίρι καλύπτοντας ουσιαστικά τα έξοδα φιλοξενίας και σίτισης των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυριτσης ανέφερε: "Η Κασσάνδρα δικαιούται ενίσχυση της μονάδας του ΕΚΑΒ και θα αγωνιστούμε ήλοι μαζί γι αυτό. Ο Δήμος μας που το χειμώνα αριθμοί ελάχιστες χιλιάδες κατοίκων και το καλοκαίρι 400.000 δε νοείται να μένει στο περιθώριο "Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews