ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/1/16

Παρέμβαση Β. Πριμικήρη στη συνέλευση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Στη συνέλευση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ παραβρέθηκε ο Βασ. Πριμικήρης και μετέφερε τον αγωνιστικό χαιρετισμό του Π.Σ. της ΛΑ.Ε.

Στον χαιρετισμό του, ο Β. Πριμικήρης κάλεσε τους εργαζομένους να αγωνιστούν μαζί με όλο τον κόσμο της εργασίας για να μην περάσουν οι πολιτικές – έκτρωμα των μνημονίων και του άγριου νεοφιλελευθερισμού.

Επίσης, το στέλεχος της ΛΑ.Ε κάλεσε τους εργαζομένους να ανατρέψουν όλες τις αντιμεταρρυθμίσεις που χτυπούν αγώνες δεκαετιών οι οποίες κερδήθηκαν με αίμα και θυσίες. Ο Β. Πριμικήρης προέτρεψε τους ΕΚΑΒήτες να σταθούν δυναμικά στο πλευρό της μικρομεσαίας αγροτιάς, των ναυτεργατών, των δικηγόρων, των μηχανικών, των γιατρών και όλες τις ομάδες των εργαζομένων που σήμερα μπήκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στη φορομπηχτική πολιτική και τα αντιασφαλιστικά μέτρα που προωθεί, δυστυχώς, η ελληνική κυβέρνηση υποταγμένη στα πιο συντηρητικά κέντρα από την Ευρωζώνη και την Ε.Ε.

Ο Β. Πριμικήρης τόνισε ότι η ενότητα του κόσμου της εργασίας είναι σήμερα όσο ποτέ αναγκαία. Η αντιασφαλιστική αντιμεταρρύθμιση των Τσίπρα – Καμμένου δεν πρέπει να περάσει, αυτό άλλωστε ήταν και η ομόφωνη θέληση της συνέλευσης των εργαζομένων του ΕΚΑΒ.

Πηγή: laiki-enotita.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews