ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/1/16

Εργασιακό Σωματείο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, Αποχή από δευτερογενείς Μεταφορές


Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Σωματείο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας: Αποχή από δευτερογενείς Μεταφορές

Σήμερα 23/1/2016 έγινε το Δ.Σ της Π.Ο.Π ΕΚΑΒ, μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το σοβαρότατο θέμα του ασφαλιστικού, ως Ε.Ε θέσαμε τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε εάν ψηφιστούν αυτές οι ρυθμίσεις   και δεν ληφθεί υπόψη στο νομοσχέδιο πως οι Εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ είναι  Εργαζόμενοι Σε Υπηρεσία Εκτάκτου Ανάγκης .

Στο πλαίσιο αυτό ομόφωνα αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια σειρά από κινητοποιήσεις αρχομένης από την Τετάρτη 27/1/2015 έως την Τετάρτη 3/2/2015 με ΑΠΟΧΗ από Δευτερογενείς Μεταφορές ( Εξιτήρια , Επανεξετάσεις) και καθολική συμμετοχή στην Γενική Απεργία   που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ στις 4/2/2015 με τα ποσοστά ασφαλείας που το κάθε Σωματείο Έστειλε στη Διοίκηση για το 2016.

 Στο ίδιο έργο θεατές . Βάση της πρόσκλησης  εκδήλωσης ενδιαφέροντος με απόφαση Δ.Σ. στην συνεδρίαση 34/08-12-2015 (θέμα 122) εγκρίθηκε ο πινάκας Τομέων που χρήζουν άμεσης ενίσχυσης. Για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο για το Παράρτημα της Κοζάνης. επανειλημμένα και με τεκμηριωμένο τρόπο έχουμε ζητήσει να συμπεριληφθούν , τουλάχιστον , οι Τομείς Καστοριάς και Πτολεμαΐδας στον χάρτη με τους προβληματικούς Τομείς του Ε.Κ.Α.Β. ώστε , είτε να μετακινηθούν διασώστες στους συγκεκριμένους Τομείς, είτε με την προκήρυξη νέων θέσεων σε διαγωνισμούς που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο μέλλον.

Από το 2009 που δημιουργήθηκε ο Τομέας Πτολεμαΐδας,  όπου και ολοκληρώθηκε ο κύκλος των Τομέων Ε.Κ.Α.Β. στην Δυτική Μακεδονία, με βάση τα οργανογράμματα της τότε εποχής, δεν έχει βελτιωθεί το παραμικρό. Συνεχώς οι απαιτήσεις αυξάνονται με δυσανάλογο τρόπο από τους κατά τόπους υγειονομικούς σταθμούς . Μεγάλο πλήγμα η «κινητικότητα» των οδηγών των Νοσοκομείων. Και ακόμη  μεγαλύτερο η σταδιακή μείωση των οδηγών των Κ.Υ. , που στη ουσία η δύναμή τους το 2015 είναι σχεδόν ανύπαρκτη , με αποτέλεσμα τα πληρώματα του Ε.Κ.Α.Β. να τρέχουν από το ένα Κ.Υ. στο άλλο για να καλύψουν τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Έχει διπλασιαστεί ο όγκος των περιστατικών με σχεδόν το ίδιο προσωπικό! Μιλάμε για 19000 περιστατικά από μέσο όρο τα 9000 στις αρχές της Κρίσης.

Διαμαρτυρόμαστε και εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για την επιδικτήκη αδιαφορία κάποιων, γιατί είναι αρκετοί. Δεν θα μπούμε στην δίνη των καταγγελιών γιατί μερίδιο ευθηνής έχουμε ΟΛΟΙ , ακόμη και τα πληρώματα που με «σημαία» το φιλότιμο και στερούμενοι τα ρεπό τους, καλύπτουν τα κενά της προβληματικότατης και ταλαιπωρημένης υπηρεσίας μας από «κρατικοδίαιτους» τυπάκους που αφήνου το στίγμα τους με την μορφή «πληγής», την οποία καλούνται για άλλη μια φορά οι διασώστες και πληρώματα , η ραχοκοκαλιά του Ε.Κ.Α.Β., να επουλώσουν. Η συνέχεια έπεται ενοχλητικά απογοητευτική.

Δηλώνουμε ως άνθρωποι και ως κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις προσπάθειες για να βελτιώσουμε την παρούσα κατάσταση,  με κάθε μέσο που διαθέτουμε!

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ  ΘΩΜΑΣ             ΧΡΗΣΤΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Πηγή:kozanilife.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

22 σχόλια :

 1. Αυτά να τα βλέπουν οι συνδικαλιστες του εκαβ γιατί αν ερχόντουσαν τα πληρώματα των κέντρων υγείας στο εκαβ θα υπήρχαν προβλήματα ίσα ίσα τώρα όλα είναι ρόδινα που δεν έχουν αντικείμενο εργασίας τα πληρώματα των κέντρων υγείας γιατί πολλά ασθενοφόρα είναι χαλασμένα κ κάθονται τα πληρώματα κ κοιτάν ο ένας τον άλλον έτσι κ αλλιώς λόγο υποστελεχωσης των κέντρων υγείας πάλι το εκαβ τα καλύπτει οπότε κ οι δουλειά του εκαβ είναι να τρέχει στα κέντρα υγείας κ χάσανε κ τα πληρώματα απ τα κέντρα υγείας που θα θα ήταν μια βοήθεια προς το εκαβ όσο για να πάρουν κόσμο στα κέντρα υγείας εδώ μου ρχεται αν γελάσω αν περιμένετε κάτι τέτοιο εδώ με το ζόρι παίρνουν στο εκαβ.συγχαρητηρια σε μερικούς σε μερικούς του σωματιου κ ειδικά στην ποπεκαβ που κ καλά διεκδικουσε τα πληρώματα των κέντρων υγείας τώρα δυστυχώς τρέχει το εκαβ για όλα κ έτσι θα συνεχίσει απ ότι βλέπω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΕΝΤΡΟ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ 5000 ΕΩΣ 7000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΕΚΑΒ...ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΙΝΑΜΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ,ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

   Διαγραφή
 2. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ 'ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ' ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ........ ΕΔΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΕΚΑΒ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ "ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΜΑ" ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ???? ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!! ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΔΗΓΟΥΣ......... ΚΡΙΜΑ...................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ " πραγματικέ " συνάδελφε ...... σου ανακοινώνω λοιπόν ότι μπορεί να μην έχεις άδεια άσκησης επαγγέλματος αλλά έχεις μεταβεί και μεταβαίνεις σε επείγοντα περιστατικά , αλλά να σε ενημερώσω επίσης ότι το ΕΚΑΒ άνοιξε τις αγκάλες του και βάφτισε εν μέσω μιας νυκτός " διασώστες " οδηγούς νοσοκομείων οι οποίοι έχουν αποκλειστικά στο βιογραφικό τους μετακινήσεις σε γραφεία νοσοκομείων και ενδονοσοκομιακες διακομιδές μόνο.........που είναι οι κινητοποιήσεις του ΕΚΑΒ όταν συνέβη αυτό? γνώριζαν πολύ καλά τα προβλήματα και έκαναν τουμπεκί γιατί τα νοσοκομεία είχαν πολλά εκτός έδρας διακομιδές.....τωρα που πλαφοναρουν λοιπόν από τον Αύγουστο τα έκτος έδρας , ζορίζονται... αλλά και γι αυτό βρέθηκε λύση ... με μια δυο απεργειουλες πήγανε στα 200 έκτος έδρας ανά έτος..... αν επωμιστούν και τις διακομιδές και τα πληρώματα των κέντρων υγείας δυστυχώς θα πρέπει να γίνουν νέες απεργίες και αγώνες για να πάνε στα 250 κατά έτος....... σε πληροφορώ λοιπόν και με στοιχεία σε όποιον αντέξει....... ότι είσαι ποιο εκπαιδευμένος από κάποιους που ήταν και είναι πλήρως ανεκπαίδευτοι........ εν ολίγης να σε ενημερώσω ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία σύστασης σωματείου "πληρωμάτων ασθενοφόρου κέντρων υγείας" για τον λόγο να ενημερωθεί η πολιτεία και ο εκάστοτε πρόεδρος του ΕΚΑΒ την πραγματικότητα και όχι την " εικονική πραγματικότητα " που στήνουν και παίζουν με τις πλάτες τις δικές μας. Και πίστεψε με ότι όταν επίσημα πλέον πέσουν ανακοινώσεις και στοιχεία στην κοινωνία, κράτος και ηγεσία του ΕΚΑΒ , θα τρίξουν πολλές βολεμένες καρέκλες........

   Διαγραφή
  2. Απ το στόμα σου κ στου Θεού το αυτί συνάδελφε να τελειώσουν τα ψέμματα κ η κοροϊδία απ το εκαβ προς το πρόσωπο μας δεν κατάλαβαν ότι μετά απ αυτό που έκαναν μας έφεραν σε σύγκρουση μεταξύ μας κ καλά έκαναν μας άνοιξαν τα μάτια επιτέλους,όλα θα γίνουν κ τότε θα βαρέσουν το κεφάλι τους αντε φτάνει ποια.

   Διαγραφή
 4. Μόνο κριτική, προτάσεις κύριοι; Κάποια Σωματεία εξέφρασαν την ανάγκη αναδιοργάνωσης του τομέα τών δευτερογενων μεταφορών πριν χρόνια εσείς οι οδηγοί των Κ.Υ. τι κάνατε τότε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κύριε Σαραφιδη...κάποτε λοιπόν τα κέντρα υγείας δεν "διοικούνταν" από το ΕΚΑΒ κατά προέκταση δεν είχαμε κανέναν απολύτως λόγο στα σωματεία του ΕΚΑΒ....... Κάποτε το ίδιο το ΕΚΑΒ κοινοποίησε έγγραφο ότι ανήκουν υπό τον συντονισμό τα κέντρα υγείας στο ΕΚΑΒ......Κάποτε τον Δεκέμβριο του 2015 επισκέφθηκα τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ της περιοχής μου για να συζητήσουμε προτάσεις και λύσεις και συνεργασίες στον νομό όπου ανήκω. Με άκουσε με αποδέχθηκε και χάρηκε για τις προτάσεις. Βγαίνοντας λοιπόν από το γραφείο του διασώστες μου είπαν ότι δεν ανήκω στο ΕΚΑΒ και δεν έχω καμία αρμοδιότητα να ενημερώσω τον πρόεδρο. Υπό αυτό το καθεστώς εν έτη 2015 μιλάμε για το κάποτε που δεν είχαμε κανέναν απολύτως λόγο στο ΕΚΑΒ?... Κάποτε διορίστηκα ως πλήρωμα ασθενοφόρου σε κέντρο υγείας με το δίπλωμα του ΕΚΑΒ και γνώριζα πολύ καλά τις μισθολογικές διαφορές και τα επιδόματα απο το εκαβ και το δέχθηκα............ Κάποτε το ΕΚΑΒ πίεζε να εντάξει τους οδηγούς των νοσοκομείων στο ΕΚΑΒ με απολαβές τα εξιτήρια και τα εκτός έδρας ............... Κάποτε συνέβαιναν όλα αυτά και άλλα πολλά που δεν είναι τις παρούσης..... ΣΗΜΕΡΑ όμως απαιτείτε ως ΕΚΑΒ τα πληρώματα των κέντρων υγείας να κάνουν το ίδιο ακριβώς λειτούργημα με το ΕΚΑΒ..... απαιτείτε και κρύβεστε πίσω από μια φράση...... πλήρως επανδρωμένα..... Απαιτείτε τα πληρώματα των κέντρων υγείας με τις μισές απολαβές μισθολογικά και σε επιδόματα να κινούνται σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΚΑΒ...... ΣΗΜΕΡΑ κύριε Σαραφιδη που έφθασε το μαχαίρι στο κόκαλο μιλάω ως διασώστης εκπαιδευμένος και διορισμένος σε κέντρο υγείας....... Σήμερα λοιπόν κύριε Σαραφιδη δεν κάνω κριτική...... ενημερώνω ότι θα συσταθεί σωματείο πληρωμάτων ασθενοφόρου κέντρων υγείας για να ακούσετε επιτέλους τις επίσημες προτάσεις μας ...... και ΣΗΜΕΡΑ να γνωρίζετε ότι έκανα αυτές τις επεμβάσεις δημόσια για πρώτη φορά στην σελίδα του ΕΚΑΒ γιατί παρόλο που εργάζομαι σε κέντρο υγείας λυπάμαι πραγματικά για την διάσταση που έχει πάρει το ΕΚΑΒ πανελληνίως για τα συμφέροντα κάποιων μέσα στο ΕΚΑΒ...... Λυπάμαι πολύ που ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ήρωες πραγματικοί του ΕΚΑΒ και με τεράστιες εκπαιδεύσεις στο χώρο της προνοσοκομειακης αντιμετώπισης να εκτελούν εξιτήρια..... και επειδή ΣΗΜΕΡΑ έχουμε πάρει την απόφαση κάποιοι έστω και εργαζόμενοι σε κέντρα υγείας που βρισκόμαστε υπό τον συντονισμό του ΕΚΑΒ να δώσουμε σήμερα τις προτάσεις μας και προσπαθούμε να το κάνουμε επίσημα. Καλή επιτυχία , παρόλα αυτά , στον αγώνα σας.

   Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  3. Συνάδελφε ένα μεγάλο μπράβο για ότι έχεις πει πραγματικά χαίρομαι που έχει αρχίσει κ ακούγεται η φωνή μας κ οι ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ μας που θα ακουστούν τέτοια άτομα σαν εσένα χρειάζονται

   Διαγραφή
 5. Μόνο κριτική κύριε σαραφιδη γιατί τις προτάσεις μας τις γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια δεν μιλάω προσωπικά για εσάς μιλάω για το εκαβ.αν κ εσάς σας έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση γιατί είσασταν ο μόνος που κάνατε ένα σχέδιο για την περιοχή σας κ ζητήσατε να ενταχθούν στο εκαβ τα πληρώματα των κέντρων υγείας κ να γίνουν τομείς νέοι. Όσο για το τη κάναν τότε δεν ξέρω γιατί εγώ δεν έχω 15 κ 20 χρόνια σαν πλήρωμα σαφώς κ ευθύνονται κ οι των κέντρων υγείας αλλά εσείς σας εκαβ για πείτε μου γιατί είναι πρώτη φορά που μας απαντάει κάποιος απ την ποπεκαβ,είναι σωστό να σηκώνεται το τηλ κ να μας στέλνετε μόνους στα επείγοντα? Είναι σωστό να κάνουμε επειγοντα αλλά να μην μπορουμε να πάμε κ εμείς στο ταχυριθμο να μάθουμε 5 πράγματα παραπάνω? Είναι σωστό να πηγαίνουμε στο επείγον δηλ εκείνη την στιγμή να μας θεωρείτε συναδέλφους κ μετά να μας βαφτίζεται κουτσους, στραβους, καντιλαναφτες?Γιατί αυτά τα σχόλια επικρατούσαν σε αναρτήσεις που έγραφαν στο εκαβ θα μεταφερθουν τα πληρώματα των κέντρων υγείας. Κ κάτι τελευταίο είναι σωστό να παίρνετε τηλέφωνο στο κέντρο υγείας κ να του λέτε έχει τροχαίο να σας λέει είμαι μόνος δεν έρχεται γιατρός ούτε τραυματιοφορεας κ να απειλητε με αναφορές κ κάτι τέτοια? Περιμένω απάντηση σας.κ σας ξαναλέω ότι έγραψα αφορά το εκαβ κ προς το πρόσωπο σας γιατί όπως σας είπα σας τιμά η πρόταση που κάνατε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κ κατι τελευταιο μετα απ αυτες τις αναρτησεις γιατι επεσε τοση ησυχια τη αλλαξε?εκτος αν χακαραν την σελιδα της ποπεκαβ κ τις εκαναν ξενοι τις αναρτησεις.Αν μπορειτε απαντηστε μου κ σ αυτα ωστε να εχουμε μια απαντηση για να ξερουμε τη γινεται.
   http://www.ekabnews.gr/2015/03/blog-post_69.html
   http://www.popekab.gr/index.php?SCREEN=show_content&id=374
   http://www.popekab.gr/index.php?SCREEN=show_content&id=305

   Διαγραφή
 6. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΤΑ Κ.Υ. ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΘΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ,.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΞΑΝΑ?ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΤΑΣΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ..ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ 7 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΞΙΤΗΡΙΑ ΣΥΝ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ .ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ Κ.Υ. ΕΠΟΜΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. οχι συναδελφε δεν τις επομιστικαμε κ ουτε προκειται εσενα μαλλον σε βρηκαν καλο κ στα φορτωνουν εμεις εξιτηρια απ το νοσοκομειο δεν κανουμε αυτο το θεμα εχει κοπει.γιατι αν αφησω το χωρο μου κ βγει ενα επειγον κ εγω εχω φυγει για εξιτηριο εκει θα πεσει κλαμα για τον τηλεφωνητη.οσο γι αυτα που κανεις περιμενε να σου απαντηση ο κυριος Σαραφιδης γιατι μαλλον νομιζει οτι ειμαστε υπαλληλοι που εχουμε 25 χρονια στα κεντρα υγειας κ τωρα ξαφνικα μιλαμε.

   Διαγραφή
 7. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΞΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΘΑ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ..ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟΝ 3 Η 2 ΟΡΟΦΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ!!!!!¨ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΤΕ ΔΙΠΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ"ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.....ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό είναι το εκαβ κ αυτή την συμπαράσταση έχουν προς τους'συναδελφους'τους στα κέντρα υγείας έχουν περάσει στο εκαβ αυτά συνάδελφε το εκαβ μεταφέρει εξιτήρια κ επανεξετάσεις κ θα σου γράψω στο σχόλιο κ το σχετικό κείμενο σε παραβρηκαν καλό έτσι όπως τα κάνε ο τότε υπουργός υγείας όλα αυτά πέρασαν στο εκαβ κ αν σε λένε για συνέπειες πάρε ένα τηλ στον Παπαδάκη στον αντ1 κ βγαλτους στην φόρα ευτυχώς στο σύνολο του το εκαβ δεν είναι όλοι έτσι υπάρχουν κ σωστοί συναδελφοι

   Διαγραφή
  2. Σκοπός του ΕΚΑΒ, είναι η παροχή υπηρεσιών επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και ειδικότερα:
   α) Η εφαρμογή σωστικών για την υγεία και τη ζωή μέτρων σε άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο και η μεταφορά τους με ειδική φροντίδα στον κατάλληλο υγειονομικό σχηματισμό.
   β) Η μεταφορά περιστατικών που δεν χαρακτηρίζονται επείγοντα, αλλά δεν μπορούν να μεταφερθούν με άλλο μέσο.
   γ) Η εκπαίδευση σε θέματα παροχής Α΄ Βοηθειών και επείγουσας προνοσοκομειακής ιατρικής, στον πληθυσμό, στα πληρώματα των ασθενοφόρων και σε διάφορες άλλες κοινωνικές ομάδες.
   δ) Η άμεση συμμετοχή και ο συντονισμός για την παροχή ιατρικής βοήθειας σε περιπτώσεις μαζικών ατυχημάτων ή καταστροφών. 

   Διαγραφή
  3. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΩΣΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΣΘ/ΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΡΤΗΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΑ! ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ! ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΦΩΝΗ!!

   Διαγραφή
 8. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ,ΕΧΩ ΠΙΑ ΒΑΡΕΘΕΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ Κ.Υ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ .ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ....ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΧΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!!!!!""""ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ?ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ,ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΦΑΧ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΦΑΧ 2665361030 ΟΚΕΥ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews