ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/1/16

Ιωάννινα, Επίθεση σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ-Υλικές ζημιές στο ασθενοφόρο, Βίντεο


Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

«Η σωματική ακεραιότητα» των διασωστών προέχει καθώς όταν οι διασώστες δεν την έχουν δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το όποιο περιστατικό για το οποίο θα κληθούν υπογράμμισε χαρακτηριστικά  μιλώντας στο epirus-tv-news o Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας Νίκος Σκούρας.


[ΗΠΕΙΡΟΣ] Ιωάννινα: Επίθεση σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ Υλικές ζημιές στο ασθενοφόρο [φωτο -βίντεο]

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε  πριν από λίγη ώρα διασωστικό πλήρωμα του ΕΚΑΒ όταν δέχθηκε σήμα για να παραλάβει ασθενή  λίγο έξω από τα Ιωάννινα.
Ειδικότερα, το ασθενοφόρο κλήθηκε να παραλάβει ένα νεαρό διαβητικό  άτομο.
Όταν έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο που τους είχε υποδείξει το Κέντρο  βρέθηκαν αντιμέτωποι με  τον υπερδιεγερτικό ασθενή και ενώ προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν παρουσία και φίλων του , κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.
Στη συνέχεια ο   ένας από τους διασώστες δέχθηκε σωματική επίθεση  από το υπεδιεγερτικό άτομο, ενώ παράλληλα προκλήθηκαν υλικές ζημιές και στο ασθενοφόρο, όπως φαίνεται και στο βίντεο.
Οι ΕΚΑΒΙΤΕΣ που ένιωσαν να απειλείται η σωματική τους ακεραιότητα κάλεσαν την αστυνομία που  έσπευσε  στο σημείο.
Ο ασθενής παρελήφθη από τους άνδρες του Α.Τ Κατσικάς .
Στο Αστυνομικό Τμήμα βρέθηκαν και οι διασώστες   καθώς και ο  Διευθυντής 7ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, κ. Παπαδιώτης, ο  Νίκος Σκούρας Αντιπρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, ο Πέτρος Βασιλείου, ο Νικόλαος Αντώνης, μέλη του Δ.Σ., καθώς και ο προϊστάμενος της νοσηλευτικής υπηρεσίας ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας κ.Σαρακίνος Θωμάς.

Το σημερινό συμβάν προκάλεσε έντονο προβληματισμό και ανησυχία στο ΕΚΑΒ, καθώς οι διασώστες  που καλούνται να αντιμετωπίσουν σωρεία προβλημάτων και πολλές αντιξοότητες στο επάγγελμά τους, απόψε στην προσπάθειά τους να σώσουν μια ζωή βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να απειληθεί η ίδια τους η ζωή.

"Η σωματική ακεραιότητα των διασωστών προέχει καθώς όταν οι διασώστες δεν την έχουν δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το όποιο περιστατικό για το οποίο θα κληθούν υπογράμμισε χαρακτηριστικά  μιλώντας στο epirus-tv-news o κ.Σκούρας.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ Επίθεση σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ - Υλικές ζημιές στο ασθενοφόρο.


Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιαν 2016Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Αφού πήγαν χωρίς αναισθητικό, σέ άλλες χώρες έχουν όπλα μέ αναισθητικό γιά πάν ενδεχόμενο, έχει όμως καί τούς κινδύνους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews