ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/1/16

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας, Συνάντηση με τον Πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κο Κ. Καρακατσιανόπουλο


Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ΕΚΑΒ κο Κ. Καρακατσιανόπουλο πραγματοποίησε το «Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας» την Τετάρτη το πρωί 27/1/2016 στην Κ.Υ. του ΕΚΑΒ.
Κατατέθηκε αναλυτικό υπόμνημα από το σωματείο με θέμα «Λειτουργική κατάσταση του τομέα ΕΚΑΒ Βόλου» στο οποίο εκτός από την περιγραφή της τωρινής λειτουργικής κατάστασης του τομέα ΕΚΑΒ Βόλου περιείχε και προτάσεις για την βελτίωση των υπηρεσιών.


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Από αριστερά προς δεξιά το νέο Δ.Σ. : Ο Αντιπρόεδρος Καναράς Απόστολος, ο Ταμίας-υπεύθυνος τύπου Χατζησταματίου Κων/νος, η Γ. Γραμματέας Γκάρτσου Ελένη, ο πρόεδρος Μαρούγκας Ιωάννης και το μέλος Μπούρας Κων/νος

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews