ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/1/16

ΕΚΑΒ Χίου, Παρέμβαση δημάρχου Μ. Βουρνού σε υπουργεία για τις ελλείψεις, Σχόλιο του ΕΚΑΒNews


Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΕΚΑΒ ΧΙΟΥ: Παρέμβαση Βουρνού σε υπουργεία για τις ελλείψεις

Tη δημιουργία τομέων στη Βόρεια και τη Νότια Χίο με στόχο την καλύτερη λειτουργία του ΕΚΑΒ και την εξυπηρέτηση των κατοίκων ζητούν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, αίτημα που προώθησε με επιστολή του στα συναρμόδια υπουργεία ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς.

Παράλληλα, συνάντηση με τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Χίου πραγματοποίησε ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Χίου για θέματα υγείας Γιάννης Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ στη Χίο και οι προτάσεις για τη βελτίωση της κατάστασης.

Σε συνέχεια της ενημέρωσης από τον κ. Γεωργιάδη και έπειτα από σχετικό υπόμνημα που του διαβιβάστηκε από τους εργαζόμενους, ο κ. Βουρνούς απέστειλε επιστολή στα συναρμόδια υπουργεία, επαναλαμβάνοντας τη βαθιά του ανησυχία για τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνικές υποδομές που παρατηρούνται στο ΕΚΑΒ Χίου.

Ανάμεσα σε άλλα τόνισε ότι, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την προστασία και την ασφάλεια των κατοίκων του νησιού, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τις αυξημένες ανάγκες, λόγω του προσφυγικού-μεταναστευτικού, ο Δήμος Χίου στηρίζει τις προτάσεις των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του.

Στις προτάσεις αυτές, συμπεριλαμβάνεται η ανάγκη για αύξηση του αριθμού των διασωστών, της στελέχωσης και των οχημάτων, όπως και η δημιουργία τομέα στη βόρεια και τη νότια Χίο, με στόχο την επαρκέστερη κάλυψη των αναγκών του νησιού και τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του ΕΚΑΒ στη Χίο.
Δημοσιεύτηκε 21/1/2016


ΕΚΑΒNews
Ενισχύεται ο Τομέας ΕΚΑΒ Χίου
Την ερχόμενη εβδομάδα ορκίζονται και αναλαμβάνουν υπηρεσία στον Τομέα ΕΚΑΒ Χίου τρεις (3) Διασώστες με την 7Κ/2014.
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης με τίτλο «Άμεση ενίσχυση της ανταπόκρισης του Εθνικού Συστήματος Υγείας εξαιτίας της προσφυγικής/μεταναστευτικής κρίσης που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου», θα  συνάψουν συμβάσεις έργου για 8 μήνες και άλλοι εννέα (9) Διασώστες στον Τομέα ΕΚΑΒ Χίου.


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews