ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/2/16

Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΚΑΒ-166, Επιτυχημένος ο ετήσιος χορός


Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία o ετήσιος χορός του «Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΚΑΒ-166» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο κέντρο διασκέδασης «ΜΕΝΤΗΣ» στην Παλλήνη.

 Αριστερά ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΚΑΒ-166 Θανάσης ΠάλλαςΟ πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΚΑΒ-166 Κώστας Αγγελόπουλος με την σύζυγό του Μαρία Ραλάτου

 Ο πρόεδρος του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ» Γιώργος Μαθιόπουλος και ο αντιπρόεδρος Φάνης Τσιατσιάνης


ΕΚΑΒNews
Οι συνταξιούχοι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ είναι αυτοί που κράτησαν όρθιο το ΕΚΑΒ κάτω από αντίξοες συνθήκες, ειδικά την πρώτη περίοδο δημιουργίας του αλλά και παλιότερα ως τμήμα του Γενικού Κρατικού Αθηνών, και μας παρέδωσαν ένα εθνικό και ισχυρό δημόσιο οργανισμό παροχής προνοσοκομειακής φροντίδας προς τους πολίτες.
Σας ευχαριστούμε.


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews