ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/2/16

ΠΟΕΔΗΝ, Αίτημα για συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Οικονομικών την ημέρα της Στάσης Εργασίας 18-2-2016


Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews



Κύριε Υπουργέ,
          Δύο φορές επιχειρήσαμε να σας συναντήσουμε σε παραστάσεις διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και συναντήσαμε «ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΡΟΛΛΑ».
          Θέλουμε να θέσουμε τα εξής ζητήματα:
  • Νέο Μισθολόγιο Ν.4354/2015

Περικοπές και αμφισβήτηση στη χορήγηση του επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, μειωμένο επίδομα ευθύνης στα τμήματα Ιατρικής και Νοσηλευτικής υπηρεσίας, μείωση νυκτερινών, αμφισβήτηση στη χορήγηση του επιδόματος παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών, περικοπή μισθού σε βάθος χρόνου, προσωπική διαφορά κ.α.
  • ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ που διαλύει την Κοινωνική Ασφάλιση
  • ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΒΑΕ (με βάση το υπόμνημα που σας καταθέσαμε)

Την Πέμπτη 18/2/2015 θα υπάρξει νέα Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας 13.00 έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, μετά από πορεία που θα ξεκινήσει από το Υπουργείο Υγείας.
Ζητάμε να επιδείξετε μεγαλύτερη Δημοκρατική ευαισθησία από τις προηγούμενες φορές, να εννοεί όσα λέει η κυβέρνηση ότι είναι ανοικτή στο διάλογο και να βρίσκεστε στο Υπουργείο προκειμένου αυτή τη φορά να συναντήσετε αντιπροσωπεία των εργαζομένων στις Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ         ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος 


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗς ΤΩΝ ΤΕΠ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΖ ΣΤΑ ΤΕΠ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΝΑΤΕ; ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΕΠ ΚΑΝΑΤΕ;Η ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews