ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/2/16

ΠΟΕΔΗΝ, Υπουργείο Υγείας: Κλειστόν λόγω ...διάλυσης (18.2.16), Επεισόδεια στην συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ στο Υπουργείο Οικονομικών, Βίντεο


Παρασκευή,19 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews                                                                                                                      
Αιφνιδιαστική κατάληψη στο υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν από τις 6 το πρωί της Πέμπτης, εργαζόμενοι της ΠΟΕΔΗΝ, οι οποίοι έχουν μπλοκάρει τις εισόδους του κτιρίου.
Στις 12 το μεσημέρι, στο πλαίσιο στάσης εργασίας (11:00-15:00) που είχαν αποφασίσει, συγξεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Υγείας και ακολούθησε πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός
Η σημερινή κατάληψη είναι συμβολική. Η κατάσταση στα νοσοκομεία έχει φτάσει «σε οριακό σημείο» εξαιτίας της υποχρηματοδοτησης και υποστελεχωσης. «Έχουμε προειδοποιήσει ότι με αυτή την κατάσταση κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές»

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία αντιδρούν, επίσης, για το ασφαλιστικό και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.


Επεισόδια σε συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ
Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβ 2016

Υπουργείο Υγείας: Κλειστόν λόγω ...διάλυσης (18.2.16)
Φωτογραφικό Υλικό
Φωτογραφίες ΠΟΕΔΗΝ
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews