ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/2/16

ΑΔΕΔΥ, Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Νοσοκομεία την Πέμπτη 18/2


Τετάρτη,17 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews                                                                                                                    Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, επιστημόνων, συνταξιούχων συνεχίζονται και δυναμώνουν.
Η Γενική Απεργία στις 4 Φλεβάρη καθώς και τα πρόσφατα Παλλαϊκά – Πανεργατικά – Παναγροτικά συλλαλητήρια ανέδειξαν την απαίτηση των πλατιών λαϊκών στρωμάτων για να αποσυρθεί το σχέδιο νόμου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που προωθεί την κατεδάφιση του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) συμμετέχοντας στη γενικότερη κινητοποίηση πραγματοποιεί Παναττική Στάση Εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12:00 στο Υπουργείο Υγείας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου, των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και των Σωματείων να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12:00 στο Υπουργείο Υγείας και στην πορεία που θα ακολουθήσει στο Υπουργείο Οικονομικών.

Δεν θα επιτρέψουμε τη διάλυση του ΕΣΥ

της μεγαλύτερης κοινωνικής κατάκτησης της Μεταπολίτευσης

Κάτω τα χέρια από

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ – ΕΣΥ – ΕΚΑΒ – ΠΡΟΝΟΙΑ

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Πηγή: adedy.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews