ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/2/16

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», Κοπή πίτας 2016


Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews                                                                                                                       
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ».

 Ο πρόεδρος του σωματείου Φίλιππος Παπαστεργιόπουλος καλωσορίζει τους καλεσμένους  Στην άριστα οργανωμένη εκδήλωση, εκτός από το προσωπικό του Τομέα ΕΚΑΒ Ημαθίας, παραβρέθηκαν και αρκετοί συνταξιούχοι συνάδελφοι.

Το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, για την πολύτιμη προσφορά του στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», ο συνταξιούχος πλέον συνάδελφος, Ιγνάτιος Ιωαννίδης.

Κοπή πίτας ΕΚΑΒ Ημαθίας. Με υγεία και του χρόνου ακόμη καλύτερα. Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και σε όσους συναδέλφους εργάζονταν!

Φωτογραφίες Facebook ΕΚΑΒ ΗΜΑΘΙΑΣ, Bera Iordanidou

Το ΕΚΑΒNews εύχεται καλή χρονιά και καλή δύναμη στους διασώστες και στο προσωπικό του Τομέα Ημαθίας.

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews