ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/2/16

Σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης περιφέρειας Κρήτης «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΛΑΡΑΚΗΣ» Κοπή πίτας 19-2-16, Βίντεο

Το Δ.Σ. του σωματείου με τον κο Σταύρο Αρναουτάκη. Από αριστερά: Μαυραντωνακης Κώστας, Φετοκάκης Μπάμπης, Χατζηκωνσταντίνου Σαββας, Καλογιαννάκης Νίκος, Αρναουτάκης Σταύρος, Σφακιανάκης Μάριος και Δουλγεράκης Παναγιώτης.

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΛΑΡΑΚΗΣ».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και περιελάμβανε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την βράβευση των συνταξιούχων Εκαβιτών και φυσικά πολύ διασκέδαση.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης περιφέρειας Κρήτης «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΛΑΡΑΚΗΣ», Νίκος Καλογιαννάκης

Προσκεκλημένος, της άριστα διοργανωμένης βραδιάς, ήταν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος βραβεύτηκε από το πρόεδρο του σωματείου Νίκο Καλογιαννάκη «για την μεγάλη βοήθεια και τη συμπαράσταση στο ΕΚΑΒ Κρήτης».

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης περιφέρειας Κρήτης «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΛΑΡΑΚΗΣ», Νίκος Καλογιαννάκης καλωσορίζει τον Περιφερειάρχη Κρήτης κο Σταύρο Αρναουτάκη στην κοπή πίτας για το 2016. Δίπλα του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος στο Υ.Σ. του ΕΚΑΒ Μανόλης Ξενικάκης.
Βραβεύτηκαν επίσης οι συνταξιούχοι πλέον Εκαβίτες Μανόλης Ζερβάκης, Κωνσταντίνος Γαλανάκης, Αγγελική Ρέππα και Ρούλα Κωστάκη «για το έργο και την προσφορά τους στο ΕΚΑΒ Κρήτης».

Σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης περιφέρειας Κρήτης "ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΛΑΡΑΚΗΣ" Κοπή πίτας 19-2-16.
Βίντεο


Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβ 2016Το ΕΚΑΒNews εύχεται καλή χρονιά και καλή δύναμη στους διασώστες και το προσωπικό του ΕΚΑΒ Κρήτης.


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews