ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/2/16

Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Νίκος Καλογιαννάκης: Όχι εργαζόμενων σε ασθενοφόρα δύο ταχυτήτων


Παρασκευή,19 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews                                                                                                                      
Συνέντευξη στο 984radio ο πρόεδρος του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας» (Κρήτης)  Νίκος Καλογιαννάκης

Όχι λένε οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στην τροπολογία του υπουργείου υγείας που θέτει τους ΟΤΑ και την Πυροσβεστική σε επιφυλακή και τους οδηγούς τους σε θέση μάχης στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αν παραστεί ανάγκη.

Πρόκειται για τροπολογία που έρχεται να απαντήσει στο μειωμένο προσωπικό, τις απολύσεις, τις περικοπές κονδυλίων και στον τομέα της υγείας λόγω κρίσης.

Ο πρόεδρος των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ από το Ηράκλειο λέει στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη, πως δεν θα επιτρέψουν σε καμία περίπτωση την δημιουργία ασθενοφόρων δύο ταχυτήτων, πόλης - ενδοχώρας και ασθενών δύο ταχυτήτων.

«Δεν μπορείς να έχεις τον έμπειρο διασώστη στην πόλη προκειμένου να προλαβαίνεις όλα τα περιστατικά και στη μάχη της ενδοχώρας να ρίχνεις ανθρώπους που δεν έχουν εκπαιδευτεί καθώς ούτε αυτό γίνεται πια, σε βάρος της δικής τους ασφάλειας αλλά και των ασθενών» διευκρινίζει.

Ο Νίκος Καλογιαννάκης ζητά η τροπολογία αυτή να αποσυρθεί και προσθέτει ότι οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους. Ήδη από τη Δευτέρα για το παραπάνω, θεσμικά και οικονομικά αιτήματα δεν εξυπηρετούν δευτερογενή περιστατικά, όπως επιστροφές και αποθεραπείες.

Νίκος Καλογιαννάκης: Όχι εργαζόμενων σε ασθενοφόρα δύο ταχυτήτων
984radio


Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβ 2016ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ-ΕΚΑΒ 4/2/2016Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews