ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/2/16

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, Κοπή πίτας ΕΚΑΒ ΘεσπρωτίαςΤρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews                                                                                                                      
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, στο κοσμικό κέντρο «Andreou Palace» στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας και σε μια άψογα οργανωμένη εκδήλωση, το «Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας» και οι Τομείς ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας (Ηγουμενίτσας και Παραμυθιάς) έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2016.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας Δημήτρης Σκάρας με τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας Παναγιώτη Τάση καλωσορίζουν τους παρευρισκόμενους 


Στην εκδήλωση, εκτός από το προσωπικό με τις οικογένειες του από το ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας, παραβρέθηκαν φίλοι και εργαζόμενοι συνάδελφοι από το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, το Κ.Υ. Ηγουμενίτσας, το Κ.Υ. Μαργαριτίου, το Κ.Υ. Παραμυθιάς καθώς και πολυπληθής αντιπροσωπεία από το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ιωαννίνων.
 Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας Νίκος Σκούρας 
σέρνει τον χορό..Ο χορός και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Και πώς να μην κρατήσει με τέτοια ορχήστρα..

Το ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Το ΕΚΑΒNews εύχεται καλή χρονιά στους διασώστες και στο προσωπικό των Τομέων ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας και Παραμυθιάς και καλή δύναμη καθώς πρόκειται για έναν υποστελεχωμένο Νομό της χώρας.


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews