ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/2/16

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, Κοπή πίτας στον Τομέα ΕΚΑΒ Άρτας

Από αριστερά: Ο υπεύθυνος του Τομέα ΕΚΑΒ  Άρτας Παντελής Νικολός, ο πρόεδρος του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας» Δημήτρης Σκάρας, ο αντιπρόεδρος Νίκος Σκούρας και ο Ταμίας Κωνσταντίνος- Δασκάλου

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2016 του Τομέα ΕΚΑΒ Άρτας στο κέντρο διασκέδασης «Αλάτι και Πιπέρι».
Στην εκδήλωση, η οποία οργανώθηκε από το  «Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας», παραβρέθηκε το σύνολο των εργαζομένων στον Τομέα ΕΚΑΒ Άρτας.


Το ΕΚΑΒNews εύχεται καλή χρονιά και καλή δύναμη στους διασώστες και το προσωπικό του Τομέα ΕΚΑΒ Άρτας.Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews