ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/2/16

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, Κοπή πίτας Τομέων ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, Δολιανών και Φιλιππιάδας

Ο πρόεδρος του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας» Δημήτρης Σκάρας με τον Δ/ντη  ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας Βασίλη Παπαδιώτη κόβουν την πίτα για το 2016

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το «Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2016, των Τομέων ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, Δολιανών και Φιλιππιάδας.

Η άψογη σε οργάνωση εκδήλωση έγινε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. στα Ιωάννινα στο κέντρο «Αλάνα». Παραβρέθηκαν πολλοί εργαζόμενοι με τις οικογένειες τους, οι ιατροί του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων καθώς και ο Δ/ντης ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας Παπαδιώτης Βασίλειος.

 Από αριστερά: Ο Δ/της του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειες Βασίλης Παπαδιώτης, ο αντιπρόεδρος Νίκος Σκούρας και ο πρόεδρος του Σωματείου Δημήτρης Σκάρας
Μια ξεχωριστή εκδήλωση χαράς και κεφιού για τα παιδιά των εργαζομένων. Για περισσότερες από δύο ώρες τα παιδιά διασκέδασαν και χόρεψαν παρέα με τον κλόουν.


Το ΕΚΑΒNews εύχεται καλή χρονιά και καλή δύναμη στους διασώστες και στο προσωπικό των Τομέων ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, Δολιανών και Φιλιππιάδας.


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews